Την Κυριακή (10/5) η δεύτερη διάλεξη του «AC PAOK Education», με εισηγητή τον Γιώργο Βαβέτση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Κυριακή (10/5) η δεύτερη διάλεξη του «AC PAOK Education», με εισηγητή τον Γιώργο Βαβέτση



Την ερχόμενη Κυριακή (10/5, 20:00) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του «AC PAOK Education». Εισηγητής της διάλεξης θα είναι ο εργοφυσιολόγος, Γιώργος Βαβέτσης και θέμα της: «Η αξιολόγηση της ορθοσωμίας των αθλητών, ως δείκτης αθλητικής αποτελεσματικότητας».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Το «AC PAOK Education» μετά την επιτυχία της «πρεμιέρας», συνεχίζει την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου διαλέξεων. Την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 20:00 φιλοξενεί τον Clinical Exercise Physiologist, Dr Γεώργιο Βαβέτση.

Το θέμα της δεύτερης διάλεξης στο «AC PAOK Education» θα είναι: «Η αξιολόγηση της ορθοσωμίας των αθλητών, ως δείκτης αθλητικής αποτελεσματικότητας».

Για αίτηση συμμετοχής στις τηλεδιασκέψεις του «AC PAOK Education», πατήστε ΕΔΩ . (Όριο παρευρισκόμενων: 100 άτομα).

Ενημερώνουμε ότι σε κάθε διάλεξη θα χρειάζεται να συμπληρώνετε νέα φόρμα εγγραφής εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε.

Με την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε από την ομάδα του AC PAOK Education e-mail έγκρισης και στη συνέχεια το μοναδικό link της διάλεξης ή το ID της. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το ZOOM Meetings.

Οι διαλέξεις στο «AC PAOK Education» είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Λίγα πράγματα για τον Dr. Γεώργιο Βαβέτση...

Ο Dr. Γιώργος Βαβέτσης είναι ειδικός σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές, και διακρίνεται για την πολύ μεγάλη εμπειρία του στην επανένταξη των αθλητών στην ενεργό δράση, μετά από αποκατάσταση και αναλγησία. Εφαρμόζει ιδιαίτερα πρωτόκολλα και μεθοδολογίες προπόνησης για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αθλητών ενώ έχει προπονήσει υψηλού επιπέδου αθλητές σε πολλά και διαφορετικά ατομικά και ομαδικά αθλήματα, σε περισσότερες από 50 ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και Εθνικών Ομάδων (Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Beach Volley), αλλά και κορυφαίων ομάδων του εξωτερικού.

Διατέλεσε για περισσότερο από 20 χρόνια υπεύθυνος τομέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό συμπεριλαμβανομένων και Παγκόσμιων Οργανισμών Υγείας και Άσκησης. Ως ιδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος του "Child Data Assessment" και του φορέα Athletic Lab, βοηθά γονείς και παιδιά να αναλύσουν την στάση του σώματος, εκπονώντας προσωποποιημένο συνταγολόγιο άσκησης. Έχει διατελέσει συγγραφέας σε πολλά περιοδικά και αρθρογραφεί συστηματικά στο διαδίκτυο".

No comments