«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Ολίνα Ανδρίτσου γράφει: «Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Ολίνα Ανδρίτσου γράφει: «Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα»



Το greekhandball.com «φιλοξενεί» σήμερα (17/04) στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» την αθλήτρια του Άρη Νικαίας (Α1 Γυναικών), Ολίνα Ανδρίτσου, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης.

«Παρασκευή 17 Απριλίου 2020,

Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα με υγεία και υπομονή. Είναι ένα διαφορετικό Πάσχα, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης, που βιώνουμε.
Σίγουρα, θα βγούμε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι απ' όλο αυτό, θα εκτιμήσουμε τα πράγματα, που θεωρούσαμε δεδομένα και θα νιώσουμε ευγνωμοσύνη. Προσωπικά, προσπαθώ να στέκομαι στο θετικό κομμάτι της κάθε κατάστασης, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, εξαιτίας της τραγικής επικαιρότητας, αλλά και του ότι έχει αλλάξει εντελώς η καθημερινότητά μας.
Ωστόσο, είναι μια ευκαιρία, για να απολαύσω στιγμές με την οικογένειά μου, τις οποίες αδυνατούσα, λόγω του ότι μένω μακριά, καθώς επίσης και να αξιοποιήσω τον χρόνο, που έχω, για να φροντίσω τον εαυτό μου. Είναι ευκαιρία για πνευματική, κυρίως, βελτίωση και αποφόρτιση του καθημερινού στρες, το οποίο μού προκαλεί η ζωή στην Αθήνα. Μπορώ να αφιερώνω περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο στο διάβασμα για την σχολή μου, μιας και έχουμε καθημερινά μαθήματα μέσω τηλεδιασκέψεων. Σίγουρα, το γήπεδο, που είναι το δεύτερο σπίτι μου, λείπει αρκετά από την καθημερινότητά μου. Επειδή, όμως, αγαπώ τον αθλητισμό και επειδή τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα, συνεχίζω να αθλούμαι καθημερινά.
Τέλος, δεν ξέρω αν θα ήταν καλό ή όχι να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά και στις δυο οπτικές, θεωρώ ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό όχι μόνο για την εικόνα του ελληνικού χάντμπολ, αλλά κυρίως για τους αθλητές. Η ζωή συνεχίζεται, ελπίζω να τελειώσει αυτή η κατάσταση το συντομότερο, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και να επιστρέψουμε γεμάτοι υγεία, όρεξη για ζωή και αγάπη για τους γύρω μας».

No comments