Τα συλλυπητήρια των ομάδων για τον άδικο χαμό του Τάσου Μαυρόπουλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για τον άδικο χαμό του Τάσου Μαυρόπουλου




Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (22/04) ο Τάσος Μαυρόπουλος, σε τροχαίο. Οι ομάδες του χάντμπολ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον άδικο χαμό του 22χρονου αθλητή του Αερωπού Έδεσσας:

ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ συμμετέχει στη θλίψη για το χαμό του Τάσου Μαυρόπουλου.
Ο νεαρός αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Αερωπού Έδεσσας υπήρξε ένας εξαίρετος νέος με σπάνιο ήθος, που κοσμούσε τα γήπεδα.
Ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου, εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Τάσου Μαυρόπουλου, καθώς και στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

«Από τις ειδήσεις, που δεν θες να βλέπεις ποτέ.
Τον πόνο των δικών του δεν μπορεί να απαλύνει κανένας. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι μένουμε σιωπηλοί και με σεβασμό στο πένθος σας.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένειά του και το σωματείο του Αερωπού Έδεσσας για τον αδόκητο χαμό του Τάσου και την απρόσμενη απώλεια.
Καλό Παράδεισο στην ψυχή του».

ΔΟΥΚΑΣ

«Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του αθλητή χάντμπολ του Αερωπού Έδεσσας, Τάσου Μαυρόπουλου, σε ηλικία 22 ετών.
Ο αδόκητος χαμός του μας συγκλονίζει όλους, καθώς επρόκειτο για ένα παιδί γεμάτο όνειρα και αγάπη για το χάντμπολ, που δυστυχώς έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του και στην ομάδα του, τον Αερωπό Έδεσσας, και συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Τάσου Μαυρόπουλου στην οικογένεια, στους οικείους του και στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, της οποίας υπήρξε αθλητής.
Καλό Παράδεισο Τάσο…».

ΠΥΛΑΙΑ

«Δυστυχώς, ο Εδεσσαίος 22χρονος, Τάσος Μαυροπουλος, δεν είναι πλέον κοντά μας.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του...
Άλλη μια μαύρη 'μέρα για το άθλημά μας. Κρίμα...».

ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αερωπού Έδεσσας, για την απώλεια του Τάσου Μαυρόπουλου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει...».

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

«Το τμήμα χάντμπολ του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του 22χρονου αθλητή του Αερωπού Έδεσσας, Τάσου Μαυρόπουλου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του Αερωπού».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού αθλητή του Αερωπού Έδεσσας, Τάσου Μαυρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης σε τροχαίο.
Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος,
Γιώργος Φύκατας».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ OLYMPIC DIAGNOSTIC

«Βαθιά θλίψη στην ψυχή και στην καρδιά μας για τη ζωή του αθλητή του Αερωπού Έδεσσας, Τάσου Μαυρόπουλου, που τερμάτισε απρόσμενα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του Αερωπού Έδεσσας».

ΔΡΑΜΑ BIANCO MONTE

«Ο Bianco Monte Δράμα 1986 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Αερωπό Έδεσσας και στην οικογένεια του Τάσου Μαυρόπουλου, που τόσο άδικα «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μόλις 22 ετών μετά από ατύχημα. «Καλό Παράδεισο Τάσο».

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ


Το Δ.Σ. του Ε.Γ.Σ. Νάουσας «Ζαφειράκης», εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απρόσμενη απώλεια του 22χρονου αθλητή χάντμπολ του Αερωπού Έδεσσας, Τάσου Μαυρόπουλου.  
Ο Τάσος, τα προηγούμενα χρόνια, αγωνίστηκε και στο τμήμα χάντμπολ του δικού μας συλλόγου, τιμώντας τη φανέλα του «Ζαφειράκη». Τον διέκρινε το ήθος και η αγωνιστικότητα του.
Συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Αερωπού Έδεσσας!

Η Πρόεδρος,                         O Γεν. Γραμματέας,

Δέσποινα Ράλλη                    Νίκος Μπάμπος».

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

«Το ελληνικό χάντμπολ ήταν και είναι μια μεγάλη οικογένεια. Όταν χάνεται ένα μέλος του, πενθούμε όλοι.
Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του και στους ανθρώπους του Αερωπού Έδεσσας.
Καλό παράδεισο Τάσο».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

«Μαύρη 'μέρα για την ελληνική χειροσφαίριση, καθώς έφυγε από την ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο μόλις 22 ετών αθλητής του Αερωπού Έδεσσας, Τάσος Μαυρόπουλος. Ο Α.Σ.Αλέξανδρος Αξιούπολης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και σε όλη την οικογένεια του Αερωπού. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους».

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

«Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στο ελληνικό χάντμπολ ο απροσδόκητος χαμός του Τάσου Μαυρόπουλου, που έφυγε σήμερα σε ηλικία μόλις 22 ετών. Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην οικογένεια του Αερωπού Έδεσσας».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αερωπού Έδεσσας για την απώλεια του Τάσου Μαυρόπουλου. Καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

«Μόνο θλίψη για τον χαμό του Τάσου Μαυρόπουλου.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ο Θεός να τους δίνει κουράγιο.
Την ειλικρινή συμπαράστασή μας στην ομάδα του, τον Αερωπό Έδεσσας».

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

«Έτσι ξαφνικά έφυγε...
Τάσος Μαυρόπουλος, 22 χρονών, αθλητής του Αερωπού Έδεσσας
Το τμήμα χάντμπολ του ΑΟ Τρίκαλα εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας».

ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«Η Αθλητική οικογένεια του Ο. Φ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ εκφράζει την βαθιά θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή σας Τάσου Μαυροπουλου,  τον οποίο χαρακτήριζε το ήθος και η αγωνιστικότητα. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, στους συμπαίκτες του, στους προπονητές και στην Διοίκηση του Αερωπού Έδεσσας.
Ο Πρόεδρος
Και το ΔΣ του Ο. Φ. Ν. Ιωνίας».

No comments