Κίνηση αλληλεγγύης από τη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κίνηση αλληλεγγύης από τη ΧΑΝΘ



Η ΧΑΝΘ, εν μέσω κορωνοϊού, στέκεται δίπλα σε όσους στερούνται βασικά αγαθά και καλεί όσους επιθυμούν, να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου, μέσω της προσφοράς στην Τράπεζα Τροφίμων.

Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ:

"Αγαπητά μας μέλη και  αγαπητοί φίλοι της Χ.Α.Ν.Θ.,

Οι νέες συνθήκες, στις οποίες καλούμαστε να προσαρμόσουμε τη ζωή μας τις ημέρες αυτές,  επιφέρουν επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Από τη μια μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά μας, από την άλλη ίσως να μας απομακρύνουν από τις δεδομένες ανάγκες των συνανθρώπων μας,  που σημειωτέον είναι περισσότερο διογκωμένες τώρα, όπως για παράδειγμα η ανάγκη για  τροφή,  η ανάγκη για αίμα.

Η  Χ.Α.Ν.Θ. στέκεται και τώρα αρωγός σε ανθρώπους που εξυπηρετεί  μέσω της Τράπεζας Τροφίμων. Αξιοποιεί  τις δυνάμεις των μελών και των φίλων της καθώς και τη διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο και καλεί όσους επιθυμούν να στηρίξουν με προσφορά τροφίμων, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την παρακάτω Δήλωση Συμμετοχής στη δράση:

#Μένουμε σπίτι – Μένουμε ενεργοί#

 Δήλωση Συμμετοχής (πατήστε εδώ)

Ακολουθούμε τις οδηγίες προστασίας του Υπουργείου Υγείας για τον COVID- 19 και προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να συμμετέχουν προσφέροντας  το δικό τους καλάθι με αγαθά, η παραλαβή του να πραγματοποιηθεί, κατόπιν συνεννόησης,  απευθείας από την κατοικία τους.

Διαφορετικά, η παράδοση για όσους το επιλέξουν μπορεί να γίνει στην είσοδο του Κεντρικού Κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θ., στο προσωπικό ασφαλείας ανέπαφα, τη Μεγάλη  Εβδομάδα,  τις ώρες 11:00 – 15:00.

Η διανομή των Τροφίμων στους ωφελούμενους της Τράπεζας Τροφίμων της Χ.Α.Ν.Θ. θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν συνεννόησης, από προσωπικό ασφαλείας της Χ.Α.Ν.Θ. πλαισιωμένους από εθελοντές  την Μεγάλη Εβδομάδα, με παράδοση στις κατοικίες των ωφελουμένων.

Μένουμε ενεργοί – Στηρίζουμε τον άλλον – Γινόμαστε πιο δυνατοί

Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία Χ.Α.Ν.Θ. – Tμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς

www.ymca.gr,  Τηλ 231 600 1000, εσωτ. 7, socialaction@ymca.gr"

No comments