Ρωσία: Οριστική διακοπή με πρωταθλήτριες τις Τσεχόβσκι Μεντβέντι και Ροστόφ Ντον, σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρωσία: Οριστική διακοπή με πρωταθλήτριες τις Τσεχόβσκι Μεντβέντι και Ροστόφ Ντον, σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχαΤην απόφασή της να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της Ρωσίας,ανακοίνωσε σήμερα (25/4) η Ομοσπονδία της χώρας. Πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν οι Τσεχόβσκι Μεντβέντι στους άνδρες και Ροστόφ Ντον στις γυναίκες. Επιπλέον η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε ότι δεν θα υπάρξουν υποβιβασμοί ενώ το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί κανονικά στις 22 και 23 Αυγούστου. Τα Σουπερ Καπ θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του ίδιου μήνα (29 για τους άνδρες και 30 για τις γυναίκες).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σεργκέι Σισκάριωφ, ανέφερε:

"Η διοργανώτρια αρχή είχε την ελπίδα να τερματίσει τη σεζόν σύμφωνα με τις αθλητικές αρχές, αλλά οι εξελίξεις της κατάστασης με τον κορονωϊό δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να παίξουμε το πρωτάθλημα ακόμα και χωρίς θεατές. Η διοργανώτρια αρχή θα πράξει  όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να ελαχιστοποιήσει την εξάπλωση της πανδημίας".

No comments