Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας ΧαλκηδόναςΈκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει, την Τετάρτη (08/04), ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, με σκοπό να συμβάλλει στην κάλυψη αναγκών, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από την σελίδα του στο Facebook: «Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, για να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID - 19, την Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λεωφόρος Δεκελείας 152).
Σημαντική επισήμανση: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 2532048 (καθημερινά από τις 9.00 έως τις 14.00), ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους».

No comments