Το Κίελο πανηγύρισε την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα μέσω... τηλεδιάσκεψης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το Κίελο πανηγύρισε την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα μέσω... τηλεδιάσκεψης



Η Ομοσπονδία χάντμπολ της Γερμανίας ανακοίνωσε προχθές (21/4) τον οριστικό τερματισμό του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα, με το Κίελο να κατακτά τον τίτλο και να επιστρέφει στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια. Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας βρήκαν ένα πρωτότυπο τρόπο να το γιορτάσουν, έχοντας προσαρμοστεί στις συνθήκες του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα η φιέστα τίτλου έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, με όλα τα μέλη της ομάδας να αλληλοσυγχαίρονται. Η διαδικτυακή... φιέστα διήρκησε τριάντα λεπτά και ο τεχνικός του Κιέλου, Φίλιπ Ζίκα δήλωσε:

« Το πρωτάθλημα του 2020 είναι ξεχωριστό και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το μοναδικό που ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, καθώς είχαν σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δούλεψαν  σκληρά και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ο παίκτης του συλλόγου, Ρούνε Ντάμκε ανέφερε με τη σειρά του: «Είναι περίεργος ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε η σεζόν. Ελπίζαμε να συνεχιστεί και να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τους φιλάθλους μας».

Ο αρχηγός της ομάδας Ντομαγκόι Ντούβνιακ επεσήμανε: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα να είμαστε πάλι πρωταθλητές. Είχαμε μια εξαιρετική σεζόν και αξίζαμε αυτόν τον τίτλο. Είναι λυπηρό που δεν μπορούμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο, που μας έχει στηρίξει, αλλά είναι επίσης ένα μεγάλο κίνητρο να πανηγυρίσουμε μαζί του την επόμενη σεζόν».

No comments