Οι οικογενειακές στιγμές του Ραντούλοβιτς στη Σερβία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι οικογενειακές στιγμές του Ραντούλοβιτς στη Σερβία



Δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά του περνάει ο τερματοφύλακας της Πυλαίας, Ραντούλε Ραντούλοβιτς, στην πόλη Βρμπας της Σερβίας, εκμεταλλευόμενος την αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού. Το greekhandball.com, επικοινώνησε με τον 32χρονο αθλητή, ο οποίος μίλησε για τη νέα καθημερινότητά του μακριά από το χάντμπολ, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του.

Ο Ραντούλοβιτς αρχικά τόνισε ότι του λείπει το χάντμπολ, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα στην αθλητική… κανονικότητα:

«Μου λείπει πολύ να παίζω. Θα ήθελα να τελειώσω αυτό που έχω ήδη αρχίσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχεις αθλητής που να αισθάνεται άνετα με αυτήν την κατάσταση. Παρ΄ όλα αυτά έχουμε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που μας έχει δοθεί από τον σύλλογο και όπως όλοι, έτσι και εγώ το ακολουθώ. Προπονούμαι στο σπίτι, ακόμα και στην αυλή. Ωστόσο δεν είναι το ίδιο η προπόνηση που γίνεται ατομικά, συγκριτικά με το να είσαι στο γήπεδο. Περιμένω, όπως όλοι μας, τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας και ελπίζω να ξέρω στο τέλος του μήνα».



Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση που επικρατεί στη Σερβία, εν μέσω κορωνοϊού:

«Τα δεδομένα στη χώρα αλλάζουν μέρα με τη μέρα και οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες. Η κυβέρνηση έχει αναφέρει ότι στις 10 Μαΐου θα επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και ελπίζουν να βγούμε από την καραντίνα. Επίσης τα πάντα είναι κλειστά τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές η κυκλοφορία επιτρέπεται από τις πέντε το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα. Οι συναθροίσεις είναι απαγορευμένες».

Ο αθλητής της Πυλαίας δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι πλέον έχοντας προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, ξεκινά την ημέρα του πολύ νωρίς: «Πηγαίνω σε γήπεδα που βρίσκονται κοντά στο σπίτι μου, τις ώρες που δεν υπάρχει κόσμος, ώστε να προπονηθώ». Ο ίδιος παρ΄ όλα αυτά βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων, καθώς θεωρεί ότι η πανδημία ίσως τελικά να δυναμώσει τις ανθρώπινες σχέσεις.

«Πραγματικά χαίρομαι που περνάω τον χρόνο μου με την οικογένειά μου και ειδικά με την κόρη μου. Επίσης μιλάω με τους φίλους μου από την Ελλάδα. Πιστεύω ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, και επιπλέον έχει ενισχυθεί ο θεσμός της οικογένειας».




No comments