Ευχές αλλά και κάλεσμα σε πράξη ζωής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευχές αλλά και κάλεσμα σε πράξη ζωής




Ευχές από την Ακαδημία Σπορ της Πάτρας αλλά και κάλεσμα σε αιμοδοσία :

'' Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΒΓAINΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.  Αγαπητοί αθλητές - τριες και γονείς δεν σας έχουμε ξεχάσει.
Σας έχουμε πεθυμήσει. Προπονήσεις σύντομα θα αρχίσουν και θα κάνουμε και Ιούνιο και Ιούλιο.
Η Χώρα μας βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δέχεται την μεγαλύτερη πίεση. Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες
Ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με τις έννοιες της πειθαρχίας και της συνεργασίας.
Το να ζούμε αθλητικά ωθεί να πράττουμε με πνεύμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, εθελοντισμού και πάνω από όλα αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο μας.
Σε αυτό το πλαίσιο και μέσω του προγράμματος της ΓΓΑ '' ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ '' το ΠΕΑΚ Πάτρας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 27/04/2020 και ώρες 08:30-13:30 και 17:30-20:30 στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου Ολυμπιονίκης Α. ΠΕΠΑΝΟΣ.
Για αυτό καλούμε όλους σας καθώς και τα μέλη, χορηγούς, υποστηρικτές και φιλάθλους μας, όπως ονομαστικά εως την Τετάρτη 22/04/2020 να δηλώσουμε συμμετοχή στον τεχνικό διευθυντή της ομάδος χάντμπολ του συλλόγου μας Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και στον έφορο Αλέκο Μεντζελόπουλο.
Στη συνέχεια όλοι μαζί ως σύλλογος θα δηλώσουμε την συμμετοχή μας, ώστε να πάμε όλοι μαζί την ημέρα της αιμοδοσίας. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ''.

No comments