Ο επί 26 χρόνια προπονητής της Μονπελιέ, Πατρίς Καναγιέρ, στη δεύτερη τηλεδιάσκεψη του ΣΥ.Π.Χ.Ε. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο επί 26 χρόνια προπονητής της Μονπελιέ, Πατρίς Καναγιέρ, στη δεύτερη τηλεδιάσκεψη του ΣΥ.Π.Χ.Ε.



Κεντρικός καλεσμένος του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) ήταν το βράδυ της Μ. Τετάρτης (15/04) ο επί 26 χρόνια (σ.σ. από το 1994) τεχνικός της Μονπελιέ, Πατρίς Καναγιέρ, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την γαλλική ομάδα και κατηύθυνε τους συναδέλφους του όσον αφορά σε θέματα προπονητικής.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του ΣΥΠΧΕ: «Την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ακόμα ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν περισσότερα από 100 μέλη του ΣΥ.Π.Χ.Ε., που έλαβαν μέρος στην «2η προπονητική τηλεδιάσκεψη», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.
Ο Γάλλος τεχνικός της Μονπελιέ, Patrice Canayer, ήταν ο κεντρικός καλεσμένος και μαζί με τον Στρατηγικό συνεργάτη της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, Guy Petitgirard, απάντησαν σε ερωτήσεις, που έγιναν από τα μέλη μας, αναφορικά με το άθλημα του χάντμπολ στη Γαλλία.
Ο Patrice Canayer για περισσότερα από 25 χρόνια ηγείται της Μονπελιέ και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση, που θα πρέπει να έχει ο προπονητής μ' έναν παίκτη, καθώς επίσης και για τον απόλυτο έλεγχο που θέλει να έχει ο ίδιος στην ομάδα του.



Στάθηκε στο έργο, που γίνεται στη Μονπελιέ και στο «μοντέλο», βάση του οποίου πορεύεται ο γαλλικός σύλλογος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη χορηγική στήριξη, που έχει το σωματείο από 17 επιχειρήσεις της Γαλλίας.
«Η Μονπελιέ είναι μια ομάδα, που πρωταγωνιστεί στα Πρωταθλήματα, όμως στόχος δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και το θέαμα», ξεκαθάρισε ο Patrice Canayer, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις ακαδημίες της Μονπελιέ, όπως επίσης και στα πρότζεκτ, που «τρέχουν» για τις νεαρές ηλικίες.
Ο Patrice Canayer δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ιδιαίτερες στιγμές, που βιώνει η Γαλλία, αλλά και όλος ο κόσμος, με την εξάπλωση του κορονοϊού, τονίζοντας ότι το άθλημα θα πρέπει να βγει δυνατό και να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχει δημιουργήσει η πανδημία.



Από την πλευρά του ο Guy Petitgirard, μίλησε για την ανάπτυξη του χάντμπολ στη Γαλλία, αλλά και για τις κινήσεις, που γίνονται, για την εξεύρεση νέων ταλαντούχων αθλητών.



Η τηλεδιάσκεψη διήρκεσε δύο ώρες και το δύσκολο ρόλο της μετάφρασης ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του ΣΥΠΧΕ, Βασίλης Σκανδάλης.
Οι δράσεις του συνδέσμου θα συνεχιστούν, μείνετε συντονισμένοι».

Πηγή: sypxe.gr

No comments