Χαντέλης στο greekhandball.com: «Αν δεν υπάρξει Πρωταθλητής, κάποιος θα αδικηθεί» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαντέλης στο greekhandball.com: «Αν δεν υπάρξει Πρωταθλητής, κάποιος θα αδικηθεί»



Την άποψή του εξέφρασε ο αθλητής του Διομήδη Άργους, Γιάννης Χαντέλης, σχετικά με την συνέχεια ή μη των εγχώριων διοργανώσεων (Πρωτάθλημα, Κύπελλο), μιλώντας στο greekhandball.com.

-Ποιά πιστεύεις ότι είναι η ορθότερη επιλογή για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Να συνεχιστούν ή να διακοπούν δεδομένων των συνθηκών;

«Νομίζω πως η πιο σωστή λύση είναι να κοιτάξουμε την υγεία των αθλητών. Μόνο αυτό έχει σημασία την δεδομένη χρονική περίοδο. Σαφώς, θα είναι λυπηρό, αν διακοπούν οριστικά οι διοργανώσεις, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να υπάρχει υγεία».

-Σε περίπτωση που συνεχιστούν, με ποιές προϋποθέσεις πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει αυτό (π.χ. εκ νέου προετοιμασία των αθλητών) και εάν διακοπούν ποιός πιστεύεις ότι πρέπει να αναδειχθεί Πρωταθλητής (εάν πρέπει) και ποιοί να υποβιβαστούν (εάν πρέπει);

«Εάν δεν συνεχιστούν, δεν γνωρίζω ποιά θα είναι η ορθότερη λύση, γιατί σίγουρα κάποιοι θα αδικηθούν για την προσπάθεια, που έχουν κάνει, την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, αν δεν υπάρξει Πρωταθλητής και ούτε ομάδες, που υποβιβάζονται, τότε και πάλι κάποιος θα αδικηθεί, είτε από την Α1, είτε από την Α2. Επομένως, ούτε σε αυτή τη περίπτωση μπορώ να ξέρω τι είναι πιο σωστό. Θεωρώ ότι η Ομοσπονδία θα λάβει την πιο σωστή απόφαση και θα φροντίσει να αδικούνται όσο το δυνατόν λιγότεροι, γιατί είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αδικημένοι σε ό, τι και αν αποφασιστεί».

No comments