Γεωργιάδης και Μπακαούκας μιλούν στο greekhandball.com για το ρεκόρ που πήρε ο πρώτος από τον δεύτερο και συγκινούν με το μεγαλείο τους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης και Μπακαούκας μιλούν στο greekhandball.com για το ρεκόρ που πήρε ο πρώτος από τον δεύτερο και συγκινούν με το μεγαλείο τους



Ο Διονύσης Γεωργιάδης, με την συμμετοχή του με την φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στη Δράμα, έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Ενωσης, φθάνοντας τις 315 σε όλες τις διοργανώσεις και ξεπερνώντας πλέον τον Χριστόφορο Μπακαούκα, που έχει 314 συμμετοχές στο ενεργητικό του.
Το greekhandball.com επικοινώνησε τόσο με τον Διονύση Γεωργιάδη ( που ήταν, όπως πάντα, ευγενέστατος έστω και αν τον διακόψαμε την ώρα που διάβαζε -ένα ακόμα...- παραμύθι στην 3.5 ετών κορούλα του...), όσο και με τον Χριστόφορο Μπακαούκα, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης του με την Σαλαμίνα.
Οι δηλώσεις τους στο greekhandball.com, συγκινούν και γεμίζουν χαρά όποιον αγαπά τον αθλητισμό, πέρα και πάνω από χρώματα και σήματα.
Για τον Γεωργιάδη, που θα είναι 33 ετών από τον επόμενο μήνα, η ικανοποίηση είναι έκδηλη :
΄΄ Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σπάσω το ρεκόρ συμμετοχών. Δεν το περίμενα ποτέ στη ζωή μου...Ερχόμενος στην ΑΕΚ, δεν πίστευα ότι θα έμενα τόσα χρόνια...Είμαι υπερήφανος που το πέτυχα αυτό και μόνο το γεγονός ότι ξεπέρασα έναν αθλητή όπως ο Χριστόφορος, δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας. Είμαστε πολύ δεμένοι με τον Χριστόφορο, παίξαμε για 6 χρόνια ως συμπαίκτες, ζήσαμε ιδιαίτερα έντονα και ακραία συναισθήματα, σε δυνατές και αξέχαστες στιγμές χαράς και λύπης. Είμαι ευτυχισμένος που περνάω στην ιστορία της ΑΕΚ...΄΄.
Μόλις ενημερώσαμε τον Μπακαούκα, ότι ο Γεωργιάδης του πήρε το ρεκόρ, αντέδρασε με έναν μοναδικό τρόπο : ΄΄ Μπράβοοοοο !!!! Μπράβο στον Διονυσάκη μου !! Είμαι πολύ υπερήφανος για τον Διονυσάκη ! Είμαστε αυτοί που ζωντανέψαμε το όνειρο που λέγεται ΑΕΚ χάντμπολ. Περάσαμε πολλά μαζί, δεθήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που μου πήρε το ρεκόρ ο Διονυσάκης. Τα ρεκόρ πρέπει να σπάνε και είναι σπουδαίο ότι πλέον είναι ρέκορντμαν ένας από τους λίγους που κρατούν ψηλά την σημαία της ΑΕΚ στο χάντμπολ. Δεν είναι ευχάριστο, βέβαια, ότι σταματά, αλλά, το θέμα είναι να περνά καλά, να χαίρεται την κάθε ημέρα μέχρι το τέλος και να τελειώσει με νταμπλ την καριέρα του, φεύγοντας όπως αξίζει, με ψηλά το κεφάλι, φορώντας την φανέλα της ομάδας που τόσο αγάπησε και τόσα της πρόσφερε΄΄.
Ο Κερκυραίος αθλητής της ΑΕΚ, που αγωνίζεται φέτος για 10η και τελευταία σεζόν με την Ενωση, καθώς έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον Μάϊο, έχει πλέον συμπληρώσει 251 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα (ρέκορντμαν όλων των εποχών), 29 συμμετοχές στο Κύπελλο (πρώτος   μαζί με τον Μπακαούκα) και 35 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ( ρέκορντμαν όλων των εποχών ).
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι τόσο ο Γεωργιάδης όσο και ο Μπακαούκας, έχουν παίξει από 10 αγωνιστικές περιόδους με την ΑΕΚ.
Ο Μπακαούκας ήταν αρχηγός της Ενωσης στις 6 από αυτές και στη συνέχεια αποχώρησε, αφήνοντας το περιβραχιόνιο στον Γεωργιάδη που πλέον έγραψε ιστορία με την ΑΕΚ.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments