Δεκτή η παραίτηση του Παπαβασίλη στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεκτή η παραίτηση του Παπαβασίλη στον ΠΑΟΚ



«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ενημερώνουν πως έγινε αποδεκτή η παραίτηση που υπέβαλλε ο μέχρι πρότινος προπονητής, Αλέξης Παπαβασίλης, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στο τμήμα και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
Με αυτή την ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του greekhandball.com για την παραίτηση του Αλέξη Παπαβασίλη.
Για το ίδιο θέμα, σημειώνουμε και τα εξής :
Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook, ο πρώην team manager της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Νατσιόπουλος προέβη σε σειρά σχολίων μετά και την νέα ήττα του ΠΑΟΚ από την Πυλαία, για την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο του Βορρά.
Το greekhandball.com  σέβεται το δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως επίσης και τις δύσκολες στιγμές τις οποίες διέρχεται ο ΠΑΟΚ, αλλά, κυρίως επιθυμεί να κρατήσει συγκεκριμένο ύφος στην προσέγγιση του, αποφεύγοντας να συμμετάσχει σε εσωτερικές αντιδικίες, που εμπεριέχουν πληθώρα προσβλητικών, μειωτικών και εν δυνάμει ποινικά κολάσιμων χαρακτηρισμών.
Συνεπώς, δεν θα αναπαράγουμε τις θέσεις του κ. Νατσιόπουλου, ούτε φυσικά θα φιλοξενήσουμε απάντηση επί απόψεων που δεν δημοσιεύσαμε.
Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία και προφανώς δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο ζήτημα.
Οποιος ενδιαφέρεται να τις πληροφορηθεί, ας το πράξει με άλλη διαδικασία.


No comments