Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Ιωνικός Ν.Φ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Ιωνικός Ν.Φ.


Μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί αύριο (8/2) στην Κέρκυρα, όπου ο τοπικός Φαίακας θα υποδεχτεί τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει από οκτώ βαθμούς, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας και την ομάδα του Μάκη Παπακώστα, στην ένατη. Οι Κερκυραίοι προέρχονται από την ήττα στο Άργος, κόντρα στον Διομήδη και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο παίκτης του Φαίακα, Τοσέ Όντσεφ δήλωσε στο greekhandball.com:

" Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για την αυριανή (9/2) αναμέτρηση. Την αντιμετωπίζουμε ως τελικό και έχουμε ήδη ξεχάσει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Διομήδη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν τη νίκη."

Ο τεχνικός της Κερκυραϊκής ομάδας, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κόντη, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο Ιωνικός προέρχεται από μια οριακή εντός έδρας ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παρ΄ όλα αυτά δεδομένου της αγωνιστικής του εικόνας, μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα.Ο παίκτης του Ιωνικού, Σάκης Παπαπούλιος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης:

"Αντιμετωπίζουμε μια πολυ καλή ομάδα,που πάντα είναι το φαβορί όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας".

Η ομάδα του Μάκη Παπακώστα θα παραταχθεί χωρίς απουσίες στην αυριανή (9/2) αναμέτρηση.

No comments