Pregame: Αερωπός Έδεσσας- ΑΕΣΧ Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας- ΑΕΣΧ Πυλαίας


Ο Αερωπός αντιμετωπίζει αύριο (29/2, 14:00), στην Έδεσσα, την Πυλαία, στη δέκατη όγδοη "στροφή" της Handball Premier. H ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη, προέρχεται από μια μεγάλη νίκη μέσα στο Άργος, επί του τοπικού Διομήδη και θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί των νικών της. Ο Αερωπός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας είκοσι δύο βαθμούς. Ο παίκτης Πέτρος Ρότζιος ανέφερε στο greekhandball.com:

"Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να βγάλουμε ενέργεια και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με την προηγούμενη εβδομάδα, που πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα πάνω στον αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να παρουμε τους δύο βαθμούς. Η ομάδα εχει μέταλλο νικητή και το έχει δείξει σε πάρα πολλές καταστάσεις".

Στο αυριανό (29/2) παιχνίδι δε θα αγωνιστεί ο μακροχρόνια απών Κυριακού και ο ανέτοιμος Κράλλης.

Η Πυλαία, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό, καλείται να δώσει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη, έχει συγκεντρώσει δεκαπέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ο Πάνος Γούσιος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αντωνιάδη και Καραπαναγιωτίδη, ενώ η συμμετοχή του Καλόμοιρου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, μας δήλωσε σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση:

"Αντιμετωπίζουμε την Έδεσσα, μια πολύ καλά δουλεμενη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Σαφώς όταν παίζει στην έδρα της απέναντι σε όλες σχεδόν τις ομάδες είναι το φαβορί. Το σύνολό μας σιγά σιγά επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς μετά τους τραυματισμούς κάποιων παιδιών. Είναι ένα ματς που αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

No comments