Pregame: Διομήδης Άργους- ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους- ΑΕΚ



Αύριο (19/2, 17:00) πέφτει η αυλαία της δέκατης έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier, με την διεξαγωγή της εξ αναβολής αναμέτρησης μεταξύ Διομήδη Άργους και ΑΕΚ. Το αυριανό (19/2) παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια, καθώς επιστρέφει στο Άργος ως αντίπαλος, για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του ίδιου. Επιπλέον υπενθυμίζεται ότι Διομήδης και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι ξανά μέσα στο Μάρτιο, εκείνη τη φορά για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι "Λύκοι" προέρχονται από τη νίκη κόντρα στον Άρη, μέσα στη Νίκαια, ενώ βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει είκοσι βαθμούς και με απολογισμό, δέκα νίκες και πέντε ήττες. Ο Χρήστος Τσιγαρίδας δήλωσε στο greekhandball.com:

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ. Είχαμε δέκα μέρες να προετοιμαστουμε κατάλληλα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ η οποία προέρχεται από ένα σερί δυνατών ευρωπαϊκών αγώνων. Πρέπει να δώσουμε το εκατό τοις εκατό στον αγώνα, χωρίς να έχουμε άγχος. Κάνω κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό να έρθει να στηρίξει την ομάδα μου και να μας βοηθήσει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Χαλκίδης, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση στους "8" του Τσάλεντζ Καπ , μετά την ισοπαλία με 27-27, κόντρα στη νορβηγική Ντράμεν. Στο πρωτάθλημα της Handball Premier, μετράει δεκαπέντε νίκες σε δεκαπέντε αγωνιστικές . Ο Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο καθώς ο Διομήδης είναι πάντα επικίνδυνος, ειδικά στην έδρα του. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την πρόκρισή μας επί της Nτράμεν και να εμφανιστουμε σοβαροί γιανα πάρουμε την νίκη. Είμαστε έτοιμοι για συνεχόμενα παιχνίδια και έχουμε το βάθος στο πάγκο, για να διαχειριστούμε την κούραση και τις ελλείψεις μας".

Μοναδική απουσία είναι αυτή του Μαρίν Μπουνέτα, λόγω τραυματισμού του στο δεξί του χέρι, στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Ντράμεν.

No comments