Pregame: Διομήδης Άργους- Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους- Φαίακας Κέρκυρας


Να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων θα επιδιώξει ο Διομήδης Άργους, στον αυριανό αγώνα (2/2), κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας. Οι "Λύκοι" βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, πήραν ένα πολύ σημαντικό "διπλό" κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα μεσοβδόμαδα, σφράγισαν το εισιτήριό τους για τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιώργου Χαλκίδη, έχει συγκεντρώσει δεκαέξι βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Ο Γιάννης Χαντέλης δήλωσε στο greekhandball.com:

"Για τη τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία έχει δείξει ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια, την Κέρκυρα . Εμείς ερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση με το ΠΑΟΚ και από μία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με αποτέλεσμα  η ψυχολογία μας είναι αρκετά καλή . Η νίκη για εμάς την Κυριακή (2/1) είναι μονόδρομος καθώς θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε μια δυνατή έδρα  και ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις έχει αποτελέσματα. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουμε φέρει όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα."

Ο Διομήδης θα παραταχθεί πλήρης στην αυριανή (2/2) αναμέτρηση.

O Φαίακας Κέρκυρας, θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020, αφού σε δύο παιχνίδια μέσα στο νέο έτος, έχει απολογισμό, μία ήττα από την ΑΕΚ (εντός) και μία ισοπαλία κόντρα στον Άρη Νίκαιας (εκτός). Η αυριανή (2/2) αποστολή βέβαια είναι ιδαίτερα δύσκολη, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει, μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Σπύρος Χερουβείμ ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

" Αύριο (2/1) αντιμετωπίζουμε τον Διομήδη Άργους, ο οποίος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι η αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι και θα κριθεί στα τελευταία λεπτά. Μόνος μας στόχος είναι οι δύο βαθμοί, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για την αποφυγή των πλέι άουτ".

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Ριγανάς, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κόντη, ο οποίος είναι τραυματίας.

No comments