Η υπερηφάνεια του Πηλαλίδη για το ΄΄ δικό του παιδί΄΄ , τον πιο μικρό σε ηλικία που, μάλιστα, σκόραρε στην Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η υπερηφάνεια του Πηλαλίδη για το ΄΄ δικό του παιδί΄΄ , τον πιο μικρό σε ηλικία που, μάλιστα, σκόραρε στην Handball Premier



Το θέμα της ημέρας, σε επίπεδο προσώπων, κατά την κρίση μας, είναι η παρουσία του γεννημένου το 2004 Κώστα Μουμτσιδέλη, στον αγώνα του Αερωπού, όπου έπαιξε σε μεγάλο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου απέναντι στον Φίλιπππο, ως πλέϊ μέϊκερ και ήταν εξαιρετικός.
Ο μαθητής της Α΄Λυκείου, είχε κάνει ντεμπούτο στην Handball Premier, στο ματς με την Πυλαία, αλλά, με τον Φίλιππο είχε πιο πολύ χρόνο ενώ έβαλε και γκολ.
Είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης στην κατηγορία, που έχει αγωνισθεί φέτος !
Ο Κώστας, γιός του Θωμά, τέως Προέδρου του Αερωπού, είναι ένα από τα ΄΄ παιδιά΄΄ του προπονητή της ομάδας της Εδεσσας Γιάννη Πηλαλίδη, που δουλεύει καθημερινά μαζί του στα 7 χρόνια που είναι στην πόλη των καταρρακτών.
΄΄ Νιώθω υπερηφάνεια για τον Κώστα, αλλά και για όλα τα παιδιά μας στον Αερωπό, γιατί χαρά σαν και αυτή της δημιουργίας δεν υπάρχει...΄΄ αρκέσθηκε να σχολιάσει, ακολουθώντας το μέτρο, ο Γιάννης Πηλαλίδης στο greekhandball.com  


Ο προπονητής του Αερωπού χρησιμοποίησε στην περιφέρεια τον Μουμτσιδέλη, που ανταποκρίθηκε.
Αλλωστε, ο Πηλαλίδης, που είναι προπονητής του και στα αναπτυξιακά, τον γνωρίζει καλά.
Ηξερε τι μπορούσε να περιμένει...
Ο Μουμτσιδέλης έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παμπαίδες με τον Αερωπό και έχει πάρει 3 φορές την δεύτερη θέση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Μαζί του, έπαιξε και ο Γάτσης, γεννημένος το 2003. Και αυτός ήταν πολύ καλός, με τον Φίλιππο.
΄΄ Για το ματς με τον Φίλιππο, υπήρχε ανησυχία γιατί δεν αντιμετωπίσαμε αυτή την εβδομάδα όπως θα έπρεπε, αλλά, στον αγώνα, δείξαμε συγκέντρωση και αποδείξαμε ότι όντως είχαμε συνέπεια και επιθυμία αποφύγουμε λάθη και επιπολαιότητες΄΄ μας είπε ο Πηλαλίδης, που πρόσθεσε :
΄΄ Είμαι πολύ χαρούμενος που οι πιτσιρικάδες, πέρα από το αρχικό άγχος, ακολούθησαν το πλάνο ενώ όλα πήγαν καλά, καθώς, έφυγε η φοβία ή και η ανησυχία μην έχουμε τραυματισμούς και απολαύσαμε ένα όμορφο απόγευμα, καμαρώνοντας παιδιά και ομάδα ΄΄.
Τίποτα στην τύχη, βέβαια.
Για τον Πηλαλίδη, ήταν στοχευμένο ότι στον δεύτερο γύρο ο Μουμτσιδέλης ( που είχε ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας και καθημερινά ζυμώνεται μαζί της ) θα έπαιρνε παιχνίδια.
Η εμπιστοσύνη στα παιδιά, ειδικά όταν δείχνουν διάθεση για δουλειά και ταλέντο, πιστώνεται στους προπονητές που την εκφράζουν.

No comments