Ο Δημήτρης Δημητρούλιας στο greekhandball.com : ΄΄ Το σφύριγμα της λήξης να μας βρεί εξαντλημένους αλλά απόλυτα ικανοποιημένους για τη μάχη μας ΄΄. Τι ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ για την ρεβάνς στη Νορβηγία. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας στο greekhandball.com : ΄΄ Το σφύριγμα της λήξης να μας βρεί εξαντλημένους αλλά απόλυτα ικανοποιημένους για τη μάχη μας ΄΄. Τι ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ για την ρεβάνς στη Νορβηγία.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, αναφερόμενος στη ρεβάνς της Ενωσης με την Ντράμεν στη Νορβηγία, για το Τσάλεντζ Καπ, έκανε στο greekhandball.com  τις εξής δηλώσεις :
 ΄΄  Η ομάδα βρίσκεται σε  καλή ψυχολογία και διανύει μια πολύ γόνιμη περίοδο. Καταφέραμε σημαντικές νίκες αυτή την περίοδο, με κορυφαία όλων τη νίκη του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Ντράμεν, μια ομάδα που συνδυάζει εξαιρετική ομαδική τεχνική με τακτική και διαθέτει μονάδες παγκοσμίου κλάσης .
Το γεγονός ότι παραμένουμε αήττητοι σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις μας δημιουργεί μια παραγωγική εγρήγορση, στοιχείο ομάδας που κυνηγά υψηλούς στόχους. Στο παιχνίδι της Κυριακής θέλουμε να αποτυπώσουμε τη δουλειά που έχουμε αποδώσει μέχρι σήμερα. Δεν πάμε στη Νορβηγία για διακοπές. Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να αποκλείσουμε μια ομάδα τέτοιου διαμετρήματος και η ατυχία του Μπουνέτα, όπως σε κάθε υγιή οργανισμό, έτσι και στο σύνολό μας, λειτουργεί ως επιπρόσθετο κίνητρο στους 16 που θα παραταχθούν μεθαύριο να υπερκαλύψουν αυτό το κενό.
Δουλέψαμε συστηματικά όλη την εβδομάδα προσανατολισμένοι στον Ντράμεν, τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και συγκέντρωση. Κλειδί σε αυτό το ματς όπως και στο προηγούμενο, είναι η διαχείριση του ρυθμού του αγώνα.
Αυτά τα παιχνίδια μας ανεβάζουν επίπεδο. Μπορεί να είμαστε καινούρια ομάδα αλλά όσο περνάει ο καιρός αυτό δεν φαίνεται στο γήπεδο γιατί δουλεύουμε πολύ και έχουμε όλοι μας δίψα να εξελιχθούμε και να διακριθεί ο σύλλογός μας.
 Αυτό που ζήτησα από τους αθλητές μας, είναι το σφύριγμα της λήξης να μας βρει όλους εξαντλημένους , αλλά απόλυτα ικανοποιημένους από τον εαυτό μας και από τον διπλανό μας για τη μάχη που δώσαμε, κι έτσι να γυρίσουμε πίσω περισσότερο ομάδα από όσο φύγαμε΄΄.

No comments