Κοσμίδης: «Δεν επιστρέψαμε χαρούμενοι, πιστέψαμε πως μπορούσαμε να φύγουμε νικητές» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοσμίδης: «Δεν επιστρέψαμε χαρούμενοι, πιστέψαμε πως μπορούσαμε να φύγουμε νικητές»



Δηλώσεις στο greekhandball.com έκανε ο προπονητής του Αρχέλαου Κατερίνης, Βασίλης Κοσμίδης, σχετικά με τη χθεσινή (08/02) εκτός έδρας ισοπαλία (21-21) της ομάδας του με αντίπαλο τον Αλέξανδρο Αξιούπολης.
Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης τόνισε πως η ισοπαλία είναι δίκαιη, όμως ο Αρχέλαος δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς είχε πιστέψει στη νίκη, την οποία δεν πέτυχε, σύμφωνα με τον ίδιο, εξαιτίας λεπτομερειών. Αναφέρθηκε, ακόμα, σε... ρώσικη ρουλέτα, καθώς και στην... άγρια ομορφιά του αθλητισμού.
Υπογράμμισε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, καθώς πάλεψαν για 60 λεπτά για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, η έλλειψη καθαρού μυαλού δεν μάς επέτρεψε να εκμεταλλευτούμε τα κενά του αντίπαλου συνόλου, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ. Ευτυχώς για εμάς, στο δεύτερο μισάωρο, παίζοντας καταπληκτικά στην άμυνα, καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να προηγηθούμε με 3 γκολ διαφορά. Τα τελευταία 5 λεπτά του ματς εξελίχθηκαν σε... ρωσική ρουλέτα με τα τρία πιθανά αποτελέσματα να είναι... ανοιχτά, έως και τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιη.
Παρ' όλα αυτά, εμείς δεν επιστρέψαμε χαρούμενοι, γιατί πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να φύγουμε και με τους βαθμούς της νίκης. Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του αθλητισμού, δεν σταθήκαμε τυχεροί στις λεπτομέρειες, που συνήθως κάνουν τη διαφορά. Συγχαρητήρια και πάλι στους αθλητές μας για την προσπάθεια και το πάθος, που επέδειξαν, πιστεύοντας, παράλληλα, στη νίκη, μέχρι το τέλος. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω την ομάδα της Αξιούπολης για την άψογη φιλοξενία της».

No comments