Το κάλεσμα του Χαλκίδη για το παιχνίδι με τον Αερωπό: «Σας περιμένουμε όλους και πάλι το Σάββατο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το κάλεσμα του Χαλκίδη για το παιχνίδι με τον Αερωπό: «Σας περιμένουμε όλους και πάλι το Σάββατο»


Ο προπονητής του Διομήδη Άργους, με δηλώσεις που παραχώρησε έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο κρίσιμο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (22/2), κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ακολουθούν οι δηλώσεις του, από την σελίδα του Διομήδη Άργους στο facebook:

«Μια μαγική βραδιά για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ που ήταν αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η νεαρή μας ομάδα μπόρεσε να αντεπεξέλθει σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα πολύ καλά, με πολύ καλή απόδοση και να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα κόσμημα για την Ελλάδα, πολύ ποιοτική και με μεγάλο βάθος στο ροστερ της. Βρεθήκαμε σε πολύ καλή ημέρα, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ γι αυτόν τον αγώνα. Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παιχνίδι μας καταφέρνοντας να βάλουμε δύσκολα στην ΑΕΚ και αυτό μας οδήγησε να πανηγυρίσουμε αυτή την τεράστια νίκη.
Οι πανηγυρισμοί όμως κόπασαν χθες (19/2) το βράδυ. Από σήμερα το πρωί αρχίζει και πάλι η δουλειά. Το Σάββατο (22/2) αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας την ομάδα του Αερωπού στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι για εμάς μέχρι τα play off. Θα τον χαρακτήριζα ένα ''τελικό'', που θα κρίνει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε πραγματικά όπως γέμισε χτες το γήπεδο να είναι και το Σάββατο (22/2). Να έρθει ο κόσμος να χαρεί, να ευχαριστηθεί και να περάσει όμορφα μαζί με την ομάδα μας και να είναι σίγουροι πώς τα παιδιά θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό!
Συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί έδειξαν μέταλλο μεγάλης ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει τόσα πολλά. Σας περιμένουμε όλους και πάλι το Σάββατο (22/2).»

No comments