Αλέξανδρος Αξιούπολης: Η κοπή της πίτας και η... έκπληξη γενεθλίων στον προπονητή, Ρήγα Παπαρήγα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλέξανδρος Αξιούπολης: Η κοπή της πίτας και η... έκπληξη γενεθλίων στον προπονητή, Ρήγα Παπαρήγα


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας του Αλέξανδρου Αξιούπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (2/2). Ο πρόεδρος του συλλόγου και της κοινότητας Αξιούπολης, Κύρος Καλαβάζης απηύθυνε λόγο στον κόσμο και αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική πορεία των τμημάτων , όσο και σε θέματα της γενικότερης λειτουργίας του.
Η χθεσινή (2/2) ημέρα ήταν ιδιαίτερη όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά και για τον προπονητή του ανδρικού τμήματος, Ρήγα Παπαρήγα, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Ο ίδιος δέχθηκε διπλή έκπληξη αφού τόσο η ομάδα των Παίδων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσο και αυτή των Ανδρών, πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ, του προσέφεραν από μία τούρτα.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Αξιούπολης στο facebook:

"Με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο στο Δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πάτερ Ιγνατιος, ο πρόεδρος νομικού προσώπου Δήμου Παιονίας Ναλμπαντης Τριαντάφυλλος, ο αντιπρόεδρος κοινοφελους επιχείρησης Δήμου Παιονίας Βασιλειάδης Γιώργος , η δημοτική σύμβουλος Λιακοπουλου Έλενα, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος διαιτητών καλαθοσφαιρισης νομού Κιλκίς Ελευθεριάδης Πλούταρχος καθώς και γονείς αθλητών αλλά κι απλός κόσμος που είναι κοντά μας. Ο πρόεδρος του συλλόγου μας και πρόεδρος της κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβαζης αφού καλοσωρισε όλο τον κόσμο ανέλυσε την αγωνιστική πορεία των τμημάτων μας και την γενική λειτουργία του συλλόγου κάνοντας γνωστά μάλιστα κι ορισμένα αιτήματα που θα πρέπει να δρομολογηθουν το επόμενο διάστημα από τους αρμόδιους. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάτερ Ιγνατιος αναλύοντας το πόσο υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας είναι ο Α. Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ φέρνοντας κοντά στον αθλητισμό όλα τα παιδιά της περιοχής. Τέλος μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς που έτυχαν τα φλουριά καθώς και χυμοί σε όλους τους μικρούς αθλητές μας.

Υγ:Ευχάριστη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η έκπληξη που οργάνωσαν οι Παίδες μας της Χειροσφαίρισης με την διοίκηση στον προπονητή τους Παπαρηγα Ρήγα για τα γενέθλιά του . Εμείς να του ευχηθούμε Χρόνια πολλα με υγεία κι επιτυχίες!"

Η έκπληξη της ομάδας Παίδων στον τεχνικό, Ρήγα Παπαρήγα:
No comments