Υποσχέσεις για επίλυση του γηπεδικού προβλήματος του Λεωνίδα, αλλά, γιατί δεν έγινε με τις σωστές διαστάσεις το νέο κλειστό ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υποσχέσεις για επίλυση του γηπεδικού προβλήματος του Λεωνίδα, αλλά, γιατί δεν έγινε με τις σωστές διαστάσεις το νέο κλειστό ;Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και ο αγιασμός των ομάδων από τον Πάτερ Κωνσταντίνο παρουσία των περισσοτέρων αθλητών, γονέων και παλαιμάχων αθλητών με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σταύρο Τσίρμπα  να παρευρίσκεται μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Ηλία Αποστόλου.
Ο Δήμαρχος στην ομιλία του, τόνισε ότι ΄΄ Δήμος και Α.Ο.Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων θα προσπαθήσουν μαζί  να λύσουν το χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει και δεν είναι άλλο από την φυσική έδρα του συλλόγου΄΄  ενώ προσέθεσε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις Ακαδημίες του Λεωνίδα.
Αξιο απορίας, πάντως, είναι γιατί δεν υπήρξε πρόνοια, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ώστε το νέο κλειστό των Αγίων Αναργύρων να έχει διαστάσεις και για χάντμπολ, εφόσον φτιάχθηκε από την αρχή στη θέση του παλιού... 
Ο Λεωνίδας ευχαρίστησε τον κ. Στράτο Σαρχόσογλου που ήταν ο αρωγός αυτής της εκδήλωσης, όπως και όλους όσοι στηρίζουν τον σύλλογο.


No comments