Στην κοπή της πίτας των Ελλήνων συμμετεχόντων σε Ολυμπιάδες ο Χαλκίδης, μαζί με τον Αυγενάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην κοπή της πίτας των Ελλήνων συμμετεχόντων σε Ολυμπιάδες ο Χαλκίδης, μαζί με τον ΑυγενάκηΣτην κοπή της πίτας της Ένωσης Ελλήνων συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες παραβρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός του Διομήδη Άργους, Γιώργος Χαλκίδης, ο οποίος είναι, επιπλέον, μέλος του σχετικού συμβουλίου.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο τένις κλαμπ της Φιλοθέης και στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης.
Σημειώνεται πως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού χάντμπολ είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης στην Ολυμπιάδα του 2004, στην Αθήνα.Στο λογαριασμό του κ. Αυγενάκη, στο Twitter, αναρτήθηκε χθες (10/02) το βράδυ, αναφορικά με την εκδήλωση: «Στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στη μεγάλη αγκαλιά των Πρωταθλητών μας, που αξιώθηκαν να ζήσουν από κοντά αυτή την παγκόσμια γιορτή. Με το βλέμμα στο Tokyo2020 και την έμπρακτη στήριξη στην #TeamHellas, που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα».No comments