Κλιάιτς: «Υπάρχει αγωνιστικό έλλειμμα, όμως είδα και θετικά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κλιάιτς: «Υπάρχει αγωνιστικό έλλειμμα, όμως είδα και θετικά»


Ο Νέναντ Κλιάιτς με τον συντάκτη του greekhandball.com, Γιώργο Δελαγραμμάτικα

Αγωνιστικές αδυναμίες παρατήρησε στον Ολυμπιακό ο νέος προπονητής της ομάδας, Νέναντ Κλιάιτς, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει, στις δηλώσεις του στο greekhandball.com, πως είναι αισιόδοξος και πως ευελπιστεί σε επιτυχία στο τέλος, ενώ αναφέρθηκε, ακόμα, στον Νίκολα Σπέλιτς, που έρχεται στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες.
Υπογράμμισε«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, παρουσιάσαμε καλή εικόνα ως ομάδα. Όπως έχω ήδη δηλώσει, όμως, υπάρχει αγωνιστικό έλλειμμα, κάποιοι παίκτες δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε. Παρ' όλα αυτά, είδα και θετικά και γι' αυτό είμαι αισιόδοξος, θα κάνουμε καλή δουλειά.
Όσον αφορά στις αδυναμίες μας, παρατήρησα, για παράδειγμα, πως αν και τα τέσσερα πίβοτ μας μπορούν να ανταποκριθούν καλά στην άμυνα, θα πρέπει να ενισχύσουμε την επιθετική τους συμμετοχή. Ελπίζω ο παίκτης, που φέρνουμε (σ.σ. ο Νίκολα Σπέλιτς, θυμηθείτε πατώντας εδώ), να μας βελτιώσει αμυντικά και επιθετικά. Τα εξτρέμ μας είναι, επίσης, καλά. Ο Καρβάτσκι θα πρέπει να συμμετέχει περισσότερο επιθετικά. Ευελπιστώ πως θα έχουμε επιτυχία στο τέλος».

*Ο Γιώργος Καρασαββίδης, που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή, σχολίασε στο olympiacossfp.gr: «Σήμερα (08/02), είναι μια ημέρα μνήμης για τον Ολυμπιακό και η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7, καθώς συμπληρώθηκαν 39 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα παιδιά έδειξαν ότι συνεχίζουν σε υψηλό ρυθμό. Έκαναν ό, τι προετοιμάσαμε στις προπονήσεις. Κάναμε το παιχνίδι μας ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που είχαμε απέναντι μας και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη συνέχεια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δικιά μας απόδοση, για να φτάσουμε στο στόχο μας».

*Ο αθλητής των Ερυθρολεύκων, Στέφανος Μιχαηλίδης, επεσήμανε, στο olympiacossfp.gr: «Ήταν μια άνετη επικράτηση, κόντρα στον Φίλιππο, που είναι αποδυναμωμένος τη τρέχουσα σεζόν. Έπρεπε να εμφανιστούμε σοβαροί και να κάνουμε τη δουλειά μας. Το κάναμε στο μέγιστο βαθμό και ήταν μια καλή προπόνηση ενόψει της πιο δύσκολης συνέχειας».

No comments