Ο Ονσέφ ντύνεται (ή έχει ήδη ντυθεί;) γαμπρός ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ονσέφ ντύνεται (ή έχει ήδη ντυθεί;) γαμπρός !



Στη Β. Μακεδονία θα περάσουν κάποιες ημέρες του προσεχούς καλοκαιριού μέλη του Φαίακα Κέρκυρας, έτσι ώστε να παραβρεθούν στον γάμο του αθλητή, Τόσε Ονσέφ, ο οποίος πρόκειται να παντρευτεί την Ναταλία Μοΐσοβα, στις 18 Ιουλίου.
Ο 23χρονος πλέι μέικερ έχει καλέσει όλη την ομάδα (διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίκτες) στο ευχάριστο γεγονός της ζωής του και ήδη, οι νησιώτες οργανώνουν την... απόβασή τους στην πόλη, Βελεσά, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Ο ίδιος, πάντως, μάλλον... βιάζεται να ντυθεί γαμπρός, αφού χθες (18/02) δημοσίευσε στο Facebook πως... παντρεύτηκε. Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον παίκτη, ώστε να συλλέξει πληροφορίες. Όταν, ωστόσο, τον ρωτήσαμε σχετικά με την ανάρτησή του μάς απάντησε γελώντας: «Δεν ξέρω γιατί άλλαξα την κατάστασή μου σε «παντρεμένος» από τώρα, δεν το σκέφτηκα πολύ, μάλλον είμαι ευτυχισμένος και αγαπάω πολύ την σύντροφό μου. Ανυπομονώ για τον γάμο μου!».
Για την ιστορία, η Βελεσά (συναντάται και ως Βέλες) είναι μια πόλη με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και διαθέτει εκκλησίες πολλών αιώνων. Παράλληλα, είναι μια βιομηχανική πόλη σχεδόν 50.000 κατοίκων, η οποία θεωρείται πως, εδώ και κάποια χρόνια, πρωτοπορεί στην πληροφορική. Μάλιστα, το 2016, η φήμη της εξαπλώθηκε, καθώς αποκαλύφθηκε ότι μια ομάδα εφήβων, κατοίκων της πόλης, ήλεγχε πάνω από 100 ιστοσελίδες, που παρήγαν πλαστά άρθρα ειδήσεων (fake news) για την υποστήριξη του υποψηφίου για την Προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Τα άρθρα δημοσιοποιήθηκαν, σε μεγάλο βαθμό, στο Facebook και ενδεχομένως να έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών.

No comments