Αντίστροφη μέτρηση για ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία, οι 16άδες τους και οι τελευταίες προπονήσεις τους, μόνον 365 θεατές θέλει η Αστυνομία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση για ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία, οι 16άδες τους και οι τελευταίες προπονήσεις τους, μόνον 365 θεατές θέλει η Αστυνομία



Ολα έτοιμα σε ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία ( η σειρά των ονομάτων αναφέρεται, για λόγους αρχής, όπως στην αφίσα της ΟΧΕ ), για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, το Σάββατο στην Βέροια.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις στα γήπεδα τους και ετοιμάζονται για τη μετακίνηση της Παρασκευής.
Ο ΠΑΟΚ θα φύγει στις 1 μ.μ. από την Θεσσαλονίκη και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Βέροιας.
Η αποστολή του αποτελείται από τους Δημήτρη Χασεκίδη ( Γενικός Αρχηγός ), Δημήτρης Πελεκίδης ( Προπονητής ), Γιώργος Βακάλης ( Βοηθός Προπονητή ), Αλέξανδρος Τσιμπίδης ( Φυσιοθεραπευτής ) και τις εξής 16 αθλήτριες : Καμπόϊμ, Μούρνου, Γκάτζιου, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά, Νίκολιτς, Φερφόλια, Χατζηπαρασίδου, Βαφειάδου, Ζυγούρα, Μεντεσίδου, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Νούσια, Τσικνάκη.
Η Νούσια δεν είναι, ακόμα έτοιμη να αγωνισθεί, αλλά, η συμμετοχή της στην αποστολή έχει τεράστια ηθική αξία.
Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Φιλίππειο θα γίνει στις 3.30 έως τις 4.30 μ.μ.
Η Νέα Ιωνία αναχωρεί το πρωϊ της Παρασκευής από την Αθήνα και θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Βέροιας.
Στην αποστολή θα μετέχουν οι Σοφία Ναϊσίδου ( Τεχνική Διευθύντρια ), Μενέλαος Δανήλος ( Προπονητής ), Ερασμία Λάσκαρη ( Εφορος ), Νικήτας Γεωργάς ( Γυμναστής ) και οι 16 αθλήτριες : 
Μ.Κεπεσίδου, Μακρή, Κολλύρη, Μανιά, Βασιλείου, Ζενέλι, Αργυροπούλου, Φράγκου, Νταμπέφσκα, Ν.Κεπεσίδου, Ντιμτσούδη, Ζηνονίδου, Καρέλα, Χρυσοκέντη, Καραμάνου, Χριστοπούλου.
Η προπόνηση της Νέας Ιωνίας στο Φιλίππειο θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.
Στις 4.30 μ.μ. της Παρασκευής θα υπάρξει τεχνική σύσκεψη και θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η ΟΧΕ, μετά την σύσκεψη ασφαλείας στην Αστυνομική  Διεύθυνση Ημαθίας η σύσκεψη ασφαλείας για τον 34ο τελικό του κυπέλλου γυναικών ΠΑΟΚ- ΟΦΝ Ιωνίας, αποφασίστηκαν τα παρακάτω :
Η ΟΧΕ θα εκδώσει- σφραγίσει 365 εισιτήρια και προσκλήσεις και θα τα διαθέσει ως ακολούθως:
ΠΑΟΚ: 170 εισιτήρια και 20 προσκλήσεις
Νέα Ιωνία: 50 εισιτήρια και 20 προσκλήσεις
Η Ομοσπονδία για τις ανάγκες της και την τοπική κοινωνία θα διαθέσει 105 προσκλήσεις- εισιτήρια.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες αριστερού τμήματος του γηπέδου.
Πρακτικά, μπροστά στον φόβο δημιουργίας επεισοδίων ή της υπερπλήρωσης του γηπέδου, η ΕΛ.ΑΣ. έκρινε ότι μπορεί να διασφαλίσει ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής του τελικού μόνο με 365 θεατές στις εξέδρες.
Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν ζήτησε να παίξουν οι δύο ομάδες με κλειστές τις πόρτες...

No comments