Πλήρης αναμένεται η Ντράμεν με ΑΕΚ, 100 Ελληνες δίπλα στην Ενωση, το greekhandball.com εχει το ρεπορτάζ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλήρης αναμένεται η Ντράμεν με ΑΕΚ, 100 Ελληνες δίπλα στην Ενωση, το greekhandball.com εχει το ρεπορτάζ


Ο Γενικός Διευθυντής της Ντράμμεν, Αρνε Ντόκεν, καλός φίλος από παλιά, μίλησε στο greekhandball.com για την ρεβάνς που θα δώσει την Κυριακή η ομάδα του με την ΑΕΚ ( στις 7 μ.μ.  ) για το Τσάλεντζ Καπ.
Σύμφωνα με τον Αρνε, ΄΄ η Ντράμμεν θα είναι πλήρης στο δεύτερο ματς με την ΑΕΚ, καθώς, θα είναι έτοιμοι να παίξουν  και οι Σερχάϊμ-Κρίστιανσεν΄΄.
Βέβαια, στη συνέχεια της κουβέντας μας, επειδή η...μυστικοπάθεια δεν είναι...μόνο ελληνικό φαινόμενο, ο Αρνε τα..άλλαξε...Ελαφρώς...
΄΄ Ξέρεις, θα κάνουν προπόνηση και το Σαββατόβραδο θα είμαστε απόλυτα σίγουροι. Εχω και ορισμένους παίκτες με γρίππη, αλλά, δεν μπορώ να σου πώ ποιοί είναι...Νομίζω, πάντως, ότι όχι μόνο θα κερδίσουμε, αλλά, θα προκριθούμε΄΄.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ο Ντόκεν : ΄΄ Είχαμε πεί ότι δεν έπρεπε να χάσουμε με πιο πολλά από 4-5 γκολ σε διαφορά. Μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά, η ήττα με 2 γκολ δεν μας φοβίζει. Θα καταφέρουμε να προκριθούμε, αν και η ΑΕΚ είναι ισχυρός αντίπαλος. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε αυτό και μεσοβδόμαδα, απέναντι στην Ελβερλουμ, την πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Θα καλύψουμε την διαφορά των 2 γκολ και θα συνεχίσουμε εμείς στη διοργάνωση΄΄.
Σύμφωνα με τον Ντόκεν, τον αγώνα θα παρακολουθήσουν 700-800 θεατές.
Ανάμεσα τους θα είναι και 100 Ελληνες, 10 εκ των οποίων θα ταξιδέψουν από την Αθήνα.
Οι άλλοι 90 κατοικούν στο Οσλο.
Η ΑΕΚ έχει ενεργοποιηθεί, καλώντας τα μέλη της ελληνικής πρεσβείας, όπως και όλους όσοι ανήκουν σε Συλλόγους Ελλήνων, που έχουν έδρα στο Οσλο.
Το Ντράμμεν απέχει μόλις 42 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας.   

No comments