Τα... σενάρια του Γούσιου, που καυτηρίασε τη διαιτησία του χθεσινού (09/02) αγώνα της Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα... σενάρια του Γούσιου, που καυτηρίασε τη διαιτησία του χθεσινού (09/02) αγώνα της Πυλαίας



Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο τεχνικός της Πυλαίας, Πάνος Γούσιος, τη διαιτησία (σ.σ. Λινάρδος - Νικολαΐδης ήταν το δίδυμο) της χθεσινής (09/02) αναμέτρησης, Πυλαία - Δράμα Bianco Monte (25-29).
Η Πυλαία έχει πολλά παράπονα από τους ρέφερι του συγκεκριμένου παιχνιδιού, καθώς μέλη της ομάδας υποστηρίζουν πως πολλά σφυρίγματα ήταν εσφαλμένα και εις βάρος του συνόλου των χθεσινών γηπεδούχων. Χαρακτηριστικές είναι, άλλωστε, οι δηλώσεις του αθλητή της Πυλαίας, Μπάμπη Ανανιάδη, ο οποίος μιλώντας στο greekhandball.com έκανε λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος» και για «πάρα πολύ κακή διαιτησία» (θυμηθείτε πατώντας εδώ). 
Από την άλλη, ο προπονητής, Πάνος Γούσιος, με τον οποίο επίσης είχαμε επικοινωνήσει χθες, όπως οφείλαμε, επέλεξε να μην τοποθετηθεί. Σήμερα (10/02), ωστόσο, και ενδεχομένως έχοντας παρακολουθήσει ξανά το ματς, δημοσίευσε στο Facebook το παρακάτω βίντεο. Σε αυτό φαίνεται, σε φάση του δεύτερου μέρους, να βρίσκεται η Πυλαία στην επίθεση. Οι διαιτητές έκριναν πως έγινε επιθετικό φάουλ και έτσι η κατοχή δόθηκε στη Δράμα. 
Ο Γούσιος παρουσίασε τέσσερα πιθανά σενάρια, για τη συγκεκριμένη φάση, αφήνοντας το κοινό να αποφασίσει τι συνέβη. Μεταξύ αυτών είναι: «πέναλτι, κόκκινη», «επιθετικό καραμπινάτο», «οφσάιντ», ενώ χρησιμοποίησε, επίσης, «emoji», που γελούν. 


No comments