Το γκολ της ισοφάρισης του Ισραήλ κόντρα στη Φινλανδία, τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το γκολ της ισοφάρισης του Ισραήλ κόντρα στη Φινλανδία, τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε (vid)


Συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη στο παιχνίδι Φινλανδία- Ισραήλ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021. Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα. Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τους Ισραηλινούς να παίρνουν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ του Λεβί (5 γκολ συνολικά).

Οι Σκανδιναβοί, μπορεί να ξεκίνησαν καλύτερα (9-1 στο δέκατο ένατο λεπτό) και να είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο το Ισραήλ, έδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα. Αν και έχανε με πέντε γκολ, δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (24-19), με μια εκπληκτική αντεπίθεση, κατόρθωσε να μην ηττηθεί και ταυτόχρονα, άφησε εκτός συνέχειας τη Φινλανδία.

 Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση που η ομάδα του Όλεγκ Μπουτένκο επικρατήσει, στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων των προκριματικών, κόντρα στην Εθνική μας ομάδα,  τότε θα πάρει αυτή το εισιτήριο για την φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης. Αντίθετα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει για δύο αποτελέσματα, αυτά της νίκης ή της ισοπαλίας.

Ακολουθεί βίντεο με στιγμές από τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Ισραήλ στο 2:40:




Βαθμολογία (σε 5 ματς)

1. Ελλάδα 8
2. Ισραήλ 7
3. Φινλανδία 5
4. Κύπρος 0

No comments