Tι ισχύει με Ονσέφ, Κοτσέσκοφ στον Φαίακα Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Tι ισχύει με Ονσέφ, Κοτσέσκοφ στον Φαίακα Κέρκυρας



Προπονήσεις με τον Φαίακα Κέρκυρας συνεχίζει να κάνει ο πλέι μέικερ από την Β. Μακεδονία, Τόσε Ονσέφ, το όνομα του οποίου έφερε στη δημοσιότητα το greekhandball.com (θυμηθείτε πατώντας εδώ), στις 24/01. Παρ' όλα αυτά, η μεταγραφή του 23χρονου αθλητή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς οι νησιώτες αναμένουν την πράσινη κάρτα του παίκτη από την γαλλική Ομοσπονδία, έτσι ώστε να καλυφθεί και η τελευταία εκκρεμότητα, που αφορά σε αυτή την υπόθεση και να εκδοθεί το δελτίο του.
Παράλληλα, οι Φαίακες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου Ρώσου πίβοτ, Αλεξάντερ Κοτσέσκοφ, ο οποίος, όμως, δεν έχει λάβει, προς το παρόν, βίζα, ώστε να ταξιδέψει στη χώρα μας.  Παρά την σημαντική καθυστέρηση, που έχει παρατηρηθεί, σε αμφότερες τις περιπτώσεις, υπεύθυνοι της ομάδας εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.
Ο Φαίακας, που μάχεται για την σωτηρία του στη Handball Premier, «καίγεται» να έχει στη διάθεσή του άμεσα, κυρίως, τον Ονσέφ, ώστε ο αθλητής να χρησιμοποιηθεί στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (02/01) απέναντι στον Διομήδη Άργους. Και αυτό διότι ο πλέι μέικερ, Αντώνης Κόντης, έχει υποστεί θλάση στα πλευρά και δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο.

No comments