Πάτρα ή Αθήνα πρότεινε η Νέα Ιωνία για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάτρα ή Αθήνα πρότεινε η Νέα Ιωνία για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών



Ο Δήμος Βέροιας κατέθεσε πρόταση στην Ομοσπονδία για την διεξαγωγή, στην πόλη της Βέροιας, του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νέας Ιωνίας, της Νέας Ιωνίας και του ΠΑΟΚ και η ΟΧΕ δείχνει να μην είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο. Το μεγάλο παιχνίδι αναμένεται, σε κάθε περίπτωση, να λάβει χώρα στις 08/02 (Σάββατο).
Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, πρόταση στην ΟΧΕ για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού, κατατέθηκε και από τη Νέα Ιωνία. Συγκεκριμένα, η αθηναϊκή ομάδα πρότεινε το ΠΕΑΚ Πατρών τονίζοντας πως η ίδια θα αναλάβει πλήρως: α) τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών, β) την διαμονή - διατροφή των στελεχών της Ομοσπονδίας, γ) τα μετάλλια και τα Κύπελλα, που θα απονεμηθούν στις ομάδες. Εναλλακτικά, η Νέα Ιωνία πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός στην Αθήνα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, «Γ. Κασιμάτης», αναλαμβάνοντας πλήρως: α) τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών, β) την διαμονή - διατροφή των στελεχών της Ομοσπονδίας, γ) τα μετάλλια και τα Κύπελλα, που θα απονεμηθούν στις ομάδες, δ) την διαμονή - διατροφή της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Σημειώνεται πως οι έξι από τους τελευταίους επτά τελικούς έχουν λάβει χώρα στη Βόρεια Ελλάδα. Το 2013 στο Αμύνταιο, το 2014 στο Μακροχώρι, το 2015 στην Πυλαία, το 2016 στη Μίκρα, το 2017 στο Καματερό, το 2018 στην Κοζάνη και το 2019 στην Άρτα.

No comments