Pregame: Δούκας - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - Πυλαία



Μόλις έναν πόντο λιγότερο από την Πυλαία (6η) έχει ο έβδομος στη βαθμολογία, Δούκας. Έτσι, το αυριανό (01/02, 14:00) παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στο «Δαΐς», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Handball Premier, αναμένεται με ενδιαφέρον. 
Ο παίκτης της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, Δημήτρης Μελετάκος (σ.σ. είναι ασθενής), επεσήμανε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε από μια σχετικά καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν μένουμε εκεί, πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε διάρκεια στις καλές εμφανίσεις, πράγμα το οποίο μας έλειψε από τον πρώτο γύρο. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε στο μέγιστο, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Η ομάδα της Πυλαίας έχει αρκετά καλό σύνολο και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το αγώνας θα είναι ντέρμπι. Θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και να μην έχουμε κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας».
Πλήρες πρόκειται να παραταχθεί το σύνολο του τεχνικού, Κώστα Μπούνα.
Ο αθλητής της Πυλαίας, Γιάννης Καραπαναγιωτίδης, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Το παιχνίδι κόντρα στον Δούκα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους δύο πόντους. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, εξαιτίας των αναμετρήσεων για το Κύπελλο, αλλά και λόγω των πολλών ωρών των ταξιδιών. Παρ' όλα αυτά, πάμε για την νίκη, με σκοπό να απομακρυνθούμε από το γκρουπ των ομάδων, που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και παράλληλα να πετύχουμε κάτι καλύτερο για το σύνολό μας».
Ο προπονητής της Πυλαίας, Πάνος Γούσιος, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ορφανουδάκη, που αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό και του Ζαφείρη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση.

No comments