Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Φίλιππος Βέροιας



Ο Αερωπός Έδεσσας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας για την δέκατη τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier, αύριο (1/2) στις 18:00. Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη Νικαίας, με την οποία έφτασε τους δεκαοχτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος από την Έδεσσα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από το αυριανό (1/2) παιχνίδι θα απουσιάσει μόνο ο Κυριακού (ρήξη χιαστών και μηνίσκου). Ο παίκτης της ομάδας, Φώτης Μισαηλίδης, δήλωσε στο greekhandball.com:

"Στο αυριανό (1/2) παιχνίδι με τον Φίλιππο σίγουρα το φαβορί είμαστε εμείς,αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί για εξήντα λεπτά. Ο αντίπαλός μας έδειξε ότι διεκδικεί κάθε αγώνα και δεν θα έρθει για να χάσει. Εμείς θα έχουμε τις απουσίες που είχαμε και στο παιχνίδι με την Νίκαια αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Απο εδώ και πέρα ακολουθούν πολλά ντέρμπι και θα πρέπει να δίνουμε όλοι το εκατό τοις εκατό. αν θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία".

Ο Φίλιππος Βέροιας σημείωσε την πρώτη του νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στη Δράμα, την περασμένη αγωνιστική, παίρνοντας τεράστια ψυχολογική ώθηση, ενόψει της συνέχειας. Παρ΄ όλα αυτά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλη προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής. Ο σύλλογος από τη Βέροια, βρίσκεται στην δωδέκατη και τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς. Ο Βασίλης Φιλόσογλου ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

"Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Ο Αερωπός είναι μια συγκροτημένη και δυνατή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι, τον καλύτερό μας εαυτό και θα παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται".

Ο Στιβ Παπαδόπουλος θα απουσιάσει λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη (1-2-3/2), ενώ ο Νικολαΐδης είναι αμφίβολος (στρατιωτικές υποχρεώσεις).

No comments