Στα «ερυθρόλευκα» ο Τζέριτς - Απόλυτη επιβεβαίωση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα «ερυθρόλευκα» ο Τζέριτς - Απόλυτη επιβεβαίωση του greekhandball.comΠαίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Όγκνιεν Τζέριτς. Οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν σήμερα (14/01) την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου πίβοτ και το χθεσινό (13/01) σχετικό, αποκλειστικό, ρεπορτάζ του greekhandball.com (θυμηθείτε πατώντας εδώ) επιβεβαιώθηκε, έτσι, απόλυτα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Όγκνιεν Τζέριτς. Ο 25χρόνος Γάλλος πίβοτ, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην πρωτοπόρο του Σλοβακικού Πρωταθλήματος Τατράν Πρέσοφ και εντάσσεται στην ομάδα Χάντμπολ».
Ο Τζέριτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι χαρούμενος, που θα έχω αυτή την νέα εμπειρία στη ζωή μου, τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και όχι μόνο στο χάντμπολ, αλλά και στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και στα υπόλοιπα αθλήματα. Είμαι χαρούμενος, που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους δύο εγχώριους τίτλους».

No comments