΄΄ Η ΑΕΚ τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά, ποτέ μην ξεγράφεις τον Ολυμπιακό΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄ Η ΑΕΚ τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά, ποτέ μην ξεγράφεις τον Ολυμπιακό΄΄



Το greekhandball.com  επικοινώνησε με 10 αθλητές που διακρίνονται στη φετινή σεζόν, στην Handball Premier και ζήτησε την άποψη τους για την ρεβάνς του Κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ ( η φωτο από τον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων ).
Και οι 10 παίζουν στις ισάριθμες ομάδες της Handball Premier, που δεν εμπλέκονται στην δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ισχυρών αντιπάλων, ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ και ΄΄ ερυθρόλευκων΄΄.
Ευχαριστούμε και τα 10 παιδιά για την, άμεση και υπεύθυνη, ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας και σας παρουσιάζουμε τις τοποθετήσεις τους, όπως ακριβώς μας τις διατύπωσαν.
Ο λόγος στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι πρέπει να είναι πάντα στο προσκήνιο και όσο είμαστε καλά, αυτό θα επιχειρούμε να πράττουμε, πάντα με την συνεργασία τους   :



ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ ( ΠΑΟΚ ) :
΄΄ Θεωρώ πως θα είναι ένα ντέρμπι καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της διαφοράς του πρώτου αγώνα αλλά και της έδρας της. Σε καμμία περίπτωση όμως, δεν θα πρέπει να ξεγράψουμε τον Ολυμπιακό καθώς έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων αγώνων και  ένα εύθραυστο αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει  από τη μία στιγμή στην άλλη, μέσα στη διάρκεια ενός αγώνα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόδοση των τερματοφυλάκων και πιστεύω πως η ομάδα με τα λιγότερα λάθη και την μεγαλύτερη συγκέντρωση θα έχει το πλεονέκτημα΄΄.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΝΤΕΛΗΣ ( Διομήδης Αργους ) :  
΄΄ Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έδρα της, με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του φιλοξενούμενου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανισθεί έτοιμος για να διεκδικήσει την πρόκριση. Αλλωστε, το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα και να ανταποκριθεί στον τίτλο του φαβορί που κουβαλάει από την αρχή της χρονιάς. Επιπλέον, η ΑΕΚ δεν έχει δείξει πολλά τρωτά σημεία στο παιχνίδι της και είναι ιδιαίτερα σοβαρή σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.  Οπότε, πιστεύω ότι θα δούμε ένα ωραίο, χαντμπολικά, ματς, ποιοτικό, με το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και το δικό μου, να είναι μεγάλο !  Σε αυτά τα παιχνίδια, κερδίζει συνήθως αυτός που κάνει λιγότερα λάθη, αλλά, το θέλει και περισσότερο ΄΄. 


ΦΩΤΗΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ( Αερωπός Εδεσσας ): 
΄΄ Στο αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, σίγουρα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση τον έχει η ΑΕΚ ύστερα απ την νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στο Μελίνα Μερκούρη. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια για να πάρει την νίκη και να καλύψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή,  αλλά, σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Περιμένουμε να δούμε ένα πολύ όμορφο ντέρμπι με μεγάλη ένταση και ταχύτητα΄΄.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΟΣ ( Πυλαία ) :
΄΄ Πιστεύω ότι θα είναι ένα πιο γρήγορο παιχνίδι σχετικά με τα προηγούμενα Η ΑΕΚ σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο μετά από την νίκη της στο πρώτο ημιτελικό, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τρομερά έμπειρους παίκτες που έχουν μάθει να κερδίζουν τρόπαια. Περιμένω ένα ωραίο γρήγορο παιχνίδι με δυνατές άμυνες΄΄.


ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ( Φαίακας ) : 
΄΄ Eίμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτές τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα μας. Είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε ομάδες  σε αυτό το επίπεδο. Η ΑΕΚ έδειξε έως τώρα ότι βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ. Οι παίκτες του  Ολυμπιακού, ωστόσο, νομίζω ότι θα βγάλουν τον εγωϊσμό του ως πρωταθλητές, ώστε να δείξουν ότι πάνε και πάλι για τον τίτλο. Θα πρέπει, βεβαίως, η ΑΕΚ να διαχειρισθεί την ψυχολογική πίεση και την πίεση από την εξέδρα, εάν τυχόν βρεθεί πίσω στο σκορ, καθώς και στα δύο  παιχνίδια όπου νίκησε τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, προηγείτο από την αρχή και λειτούργησε περισσότερο άνετα. Αυτές, πάντως, οι δύο νίκες δίνουν στην ΑΕΚ περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης  ΄΄. 


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΕΤΑΚΟΣ ( Δούκας ) : 
΄΄ Εχουμε να κάνουμε με τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθληματος.Θεωρώ ότι θα δούμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που θα κριθεί στις άμυνες. Νομίζω ότι η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει τον πρώτο λόγο όχι μόνο επειδή έχει κερδίσει με διαφορά τριών γκολ μέσα στο Ρέντη αλλά και επειδή παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της.Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τις πιθανότητες του.Είναι μεγάλη ομάδα, με έμπειρους παίχτες. Πιστευω ότι θα βγάλει αντίδραση και θα παρακολουθήσουμε ένα όμορφο παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων΄΄.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ( Ιωνικός Ν.Φ. ) :
΄΄Σίγουρα θα είναι ένα ντέρμπι αύριο, ένας σημαντικός αγώνας τον οποίο θέλουν να κατακτήσουν και οι δυο ομάδες. Θέλει πολύ συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, το παιχνίδι θα κριθεί στα λάθη και στης ειδικές καταστάσεις ΄΄.



ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΔΑΚΗΣ ( Αρης Νικαίας ) : 
΄΄ Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, το προβάδισμα μετά την νίκη στο Ρέντη το έχει η ΑΕΚ αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομαδα και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Πιστεύω αυτός που θα είναι σε καλύτερη μέρα θα πάρει την πρόκριση.  Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι . Αξίζει ο καθένας να δεί αυτές τις δύο ομάδες!! ΄΄.



ΣΤΙΒ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ( Φίλιππος Βέροιας ) :
΄΄ Βλέπω πρόκριση της ΑΕΚ, που δείχνει πιο έτοιμη αυτή την περίοδο, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος  δεν βγάζει τις λύσεις που έπρεπε να παρουσιάζει, με τους παίκτες που έχει΄΄.


ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ ( Δράμα ) :
΄΄ Η ΑΕΚ με την σπουδαια εκτός έδρας νίκη της στο πρώτο παιχνίδι έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης. Στο αυριανό  ματς και με την βοήθεια του κόσμου της νομίζω έχει το πρώτο λόγο για την υπόθεση "πρόκριση". Δεν ξέρω κατά πόσο η  ΑΕΚ είναι ικανή να κάνει την 3η σερί νίκη σε μια μίνι σειρά  παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Από κεί και πέρα ο Ολυμπιακός, αν θέλει να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει για πιθανή πρόκριση, θα πρέπει  να έχει μεγαλύτερη αποτεσματικότητα στο σκοράρισμα. Μπορεί να κερδίσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα μπορέσει να καλύψει την διαφορά. Όπως και να έχει θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό στο αυριανό παιχνίδι΄΄.


Νίκος Δελαγραμμάτικας 

No comments