Η νέα ΄΄μεταγραφή΄΄ του ΠΑΟΚ, παίζει την Κυριακή με την Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η νέα ΄΄μεταγραφή΄΄ του ΠΑΟΚ, παίζει την Κυριακή με την Πυλαία




Ο Αγιος Βασίλης έφερε ΄΄μεταγραφή΄΄ στον ΠΑΟΚ.
Ενα δικό του παιδί, η γεννημένη τον Νοέμβριο του 1992 Κατερίνα Βαφειάδου, επιστρέφει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στους αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πελεκίδη για το ματς με την Πυλαία, την Κυριακή στις 2 μ.μ.
Η Κατερίνα ήδη αγωνίσθηκε για 15 λεπτά στο Κύπελλο, απέναντι στο Πανόραμα και τώρα θα χαρεί και  την επανεμφάνιση της και στο πρωτάθλημα.
΄΄ Είναι μία μεταγραφή δεύτερου γύρου, που θα μας βοηθήσει πολύ ΄΄ σχολίασε στο greekhandball.com ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης.
Η Κατερίνα Βαφειάδου ( που κατάγεται από τον Φιλώτα Φλώρινας, τέλειωσε την Γυμναστική Ακαδημία στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται για πέμπτη σεζόν στον ΠΑΟΚ, όπου έχει ενταχθεί σε τρείς διαφορετικές περιόδους ) σχολίασε, εμφανώς ενθουσιασμένη για την επάνοδο της, στο greekhandball.com :
΄΄ Μετά από την περσινή άσχημη εμπειρία, επιστρέφω δυνατή, με όρεξη, πολύ χαρούμενη. Ερχεται και το Κύπελλο και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, όπου με χρειασθεί΄΄.
Μετά από την επέμβαση χιαστού, η Βαφειάδου, που πήρε πέρσι νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, απουσίασε για 9 μήνες, πλέον ωστόσο είναι πανέτοιμη για την νέα αρχή της.
Με το καλό Κατερίνα !


No comments