Τα ΄΄Λιοντάρια΄΄ νίκησαν τον ΄΄ Θεό του πολέμου΄΄, με τον Προδαφίκα να σταματά και τον Τσέλιο να σκοράρει, σε αγώνα όπου και οι δύο ομάδες αξίζουν τα εύσημα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα ΄΄Λιοντάρια΄΄ νίκησαν τον ΄΄ Θεό του πολέμου΄΄, με τον Προδαφίκα να σταματά και τον Τσέλιο να σκοράρει, σε αγώνα όπου και οι δύο ομάδες αξίζουν τα εύσημα


Ο Πανσερραϊκός πήρε σπουδαία νίκη σε βάρος του Αρη, στις Σέρρες, με 27-22, με 10 γκολ από τον Τσέλιο στην επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό στο γόνατο του και εξαιρετική εμφάνιση από τον γκολκήπερ Προδαφίκα που είπε με την απόδοση του ΄΄ στοπ ΄΄ στους Θεσσαλονικείς.
Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εύσημα τα αξίζουν και οι δύο ομάδες.
Τα πεντάλεπτα : 1-2, 2-3, 5-4, 9-7, 12-8, 15-10 ( ημίχρονο ), 18-12, 19-15, 20-17, 23-19, 23-21, 27-22.
Διαιτητές : Παπούλιας-Μπαλάκος.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Λογοθετίδης, Προδαφίκας, Κωστόπουλος, Μαργαρίτης 2, Αλαμάνος 3, Τσιφούτης, Ξ.Τσίτος 5, Χατζηδήμος, Σταυρακούδης, Μάτσας, Βραμπάκης, Τσέλιος 10, Στεργίδης, Σουρβίνος 1, Νταμάρης 4, Φουντουκίδης 2. 
ΑΡΗΣ Θ. :  Πούλκος, Βολιώτης, Μπρόϊκος, Ταραμονλής 2, Θωμαϊδης 6, Παπαδόπουλος, Παντελάκης, Σουγιουλτζής, Θαναηλάκης 3, Καλοκίδης, Σαράφης 4, Πίνο 4, Ελέτα 2,  Μουρτζίνος, Χουζούρης 1, Τσακωνιάτης.





Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κώστας Αλεξιάδης, δήλωσε στο greekhandball.com :
΄΄ Κλείσαμε τον πρώτο γύρο στην Β΄ Εθνική με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου με αντίπαλο μία ομάδα πολύ καλή με μεγάλο ρόστερ.
Από την αρχή επιβάλλαμε το ρυθμό, με πολύ καλές άμυνες και έναν τερματοφύλακα (Φίλιππος Προδαφίκας ) σε πολύ καλή μέρα,  περάσαμε μπροστά και κρατήσαμε τη διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα .
Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που θα γιορτάσουν απόψε ικανοποιημένοι την κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου μας.
Ο Τσέλιος ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του χάρη και στην βοήθεια του φυσιοθεραπευτή μας Κωστή Σιδηρόπουλου που έχουμε δίπλα μας ευτυχώς και κάνει... θαύματα!!΄΄.




No comments