Την μεταφορά αγώνων του τις Κυριακές εξετάζει ο Φίλιππος Βέροιας, λόγω Τούτση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την μεταφορά αγώνων του τις Κυριακές εξετάζει ο Φίλιππος Βέροιας, λόγω ΤούτσηΤην πιθανότητα να αιτηθεί να μεταφερθούν τις Κυριακές οι εντός έδρας αγώνες του Φιλίππου Βέροιας εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, η διοίκηση της ομάδας. Και αυτό καθώς ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Κώστας Τούτσης, ο οποίος είχε συμφωνήσει να βοηθάει το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου καθοδηγώντας τους αθλητές κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, δεν μπορεί να παραβρίσκεται στις σαββατιάτικες αναμετρήσεις, λόγω των υποχρεώσεών του με τους Θεσσαλονικείς.
Παράγοντες του Φιλίππου υποστηρίζουν πως ο Τούτσης δεν έχει παρουσιαστεί, μέσα στο 2020, σε καμία προπόνηση της ομάδας, για λόγους υγείας, αλλά πρόκειται να επανέλθει. Ο ίδιος, φυσικά, ως τεχνικός της ΧΑΝΘ δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο του Φιλίππου, γι' αυτό οι οδηγίες προς τους παίκτες δίνονται ενώ βρίσκεται στις κερκίδες.
Σημειώνεται, ακόμα, πως η ειδική προκήρυξη της Handball Premier, για την σεζόν 2019-20, επιτρέπει, υπό προϋποθέσεις, να διεξάγονται αναμετρήσεις Κυριακή ή Δευτέρα ή Τετάρτη ή Παρασκευή ή Σάββατο. 

No comments