Συνεχίζονται οι συζητήσεις Πυλαίας - Ραντούλοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζονται οι συζητήσεις Πυλαίας - Ραντούλοβιτς



Το θέμα της παραμονής ή μη του Ραντούλε Ραντούλοβιτς στο δυναμικό της Πυλαίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο Σέρβος τερματοφύλακας είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι με την ομάδα από την Βόρεια Ελλάδα για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου και έτσι θα πρέπει να υπογράψει εκ νέου, εφόσον οι δύο πλευρές αποφασίσουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους.
Το greekhandball.com είχε ενημερώσει από τις 12/12 (θυμηθείτε πατώντας εδώ), για το γεγονός πως το ζήτημα της παραμονής του 31 ετών αθλητή ήταν «ανοιχτό», όμως από τότε δεν έχουν αλλάξει πολλά, λίγες μάλιστα ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Ραντούλοβιτς αναζητά ομάδα στο εξωτερικό και φαίνεται πως προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, προκειμένου να εξασφαλίσει προσφορά, που να τον συμφέρει, συνολικά, περισσότερο από το «πακέτο» της Πυλαίας. Από το περιβάλλον του παίκτη, επιπλέον, υποστηρίζεται ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με σύλλογο εκτός Ελλάδας και Σερβίας, αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει κατάληξη. Ενδεχομένως, το παραπάνω να χρησιμοποιείται και ως μέτρο πίεσης προς την Πυλαία, την οποία, πάντως, ο Ραντούλοβιτς τονίζει πως αγαπά και παράλληλα εύχεται «να πάνε όλα καλά στο τέλος».    

No comments