Ενίσχυση με τρεις για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενίσχυση με τρεις για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης



Τρεις προσθήκες ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης, που μετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών (2ος όμιλος).
Η ομάδα γνωστοποίησε την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Ψαρρά, που αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον ΓΑΣ Κιλκίς. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα παίξω για την ομάδα της Αξιούπολης και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, με υγεία».
Ακόμα, ο Αλέξανδρος Αξιούπολης ενισχύθηκε με τον επίσης 19χρονο περιφερειακό, Ραφαήλ Λασκαρούδη, αλλά και με τον 20χρονο εξτρέμ, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, τους οποίους απέκτησε ως δανεικούς από την Πυλαία. Αμφότερες τις μεταγραφές είχε αποκαλύψει το greekhandball.com, στις 03/01 (θυμηθείτε πατώντας εδώ).




Ο Λασκαρούδης σχολίασε: «Καλή χρόνια κατ' αρχάς, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Είμαι χαρούμενος, που ήρθα σε μια ομάδα με τόσο πολύ κόσμο. Προσωπικά, θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, να βρω ξανά αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της». Από την άλλη, ο Παπαγεωργίου υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδό μας, έχω ακούσει ότι ο κόσμος μας είναι πολύ θερμός. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και μέσω της δουλειάς η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

*Παρελθόν, αντίθετα, αποτελεί από την ομάδα ο Δημήτρης Γιαβασίδης.

No comments