Παπαδόπουλος: «Δεν θα πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος: «Δεν θα πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά μας»



Οι αθλητές του Φιλίππου Βέροιας έδωσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, στην εντός έδρας νίκη (30-29) απέναντι στη Δράμα, σχολίασε ο αρχηγός της ομάδας, Σταύρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο greekhandball.com: «Είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε νίκες, στον δεύτερο γύρο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος, όμως δεν τα είχαμε καταφέρει τότε. Παρ' όλα αυτά, δεν θα πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά μας, δεν πετύχαμε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η Δράμα έχει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, καλύτερες από εμάς μονάδες. Θα ήθελα να συγχαρώ, όπως κάθε φορά, τα παιδιά, διότι κατέθεσαν, ξανά, την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Πανηγυρίσαμε την νίκη, χαμογελάμε, αλλά ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας. Πηγαίνουμε βήμα βήμα και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, ώστε να ελπίζουμε στην παραμονή».
Όσον αφορά στις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Ανέλαβαν την ομάδα δύο άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζουν την ιστορία της. Πρόκειται για δύο πρόσωπα, που απολαμβάνουν την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. Έχουν να δώσουν δύσκολη μάχη, ώστε ο Φίλιππος να οργανωθεί και σιγά σιγά να «χτιστεί» σε νέες βάσεις.
Το γεγονός αυτό έπαιξε ρόλο στη ψυχολογία μας, η οποία ήταν κάπως ανεβασμένη, σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φορές. Αισθανόμαστε, πλέον, πως έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Θα πρέπει να φέρουμε τον Φίλιππο εκεί που τού αξίζει, αλλά αυτό δεν γίνεται από την μία ημέρα στην άλλη». 

No comments