Αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ακαδημίας και Σαλαμίνας- Παπαγιαννόπουλος:"Είμαστε απογοητευμένοι..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ακαδημίας και Σαλαμίνας- Παπαγιαννόπουλος:"Είμαστε απογοητευμένοι..."


Αναβλήθηκε τελικά η αναμέτρηση μεταξύ Ακαδημίας Πάτρας και Σαλαμίνας για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, λόγω μιας σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1-2/2), στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι. Πιο συγκεκριμένα τα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν, αφορούν την ονοματοδοσία του κλειστού καθώς και την κοπή της βασιλόπιτας. Συνεπώς αναβάλλονται τόσο ο αγώνας χάντμπολ, όσο και οι αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων των υποδομών ΤΕΧ Πελοποννήσου, βόλεϊ καθώς και οι προπονήσεις κλιμακίων και σωματείων.

Αρχικά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΚ Πάτρας, είχε δώσει την έγκρισή του, ώστε να διεξαχθούν οι παραπάνω αγωνιστικές δραστηριότηες, ωστόσο εν τέλει, αποφασίστηκε η αναβολή τους. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη στην ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας και αυτό γιατί όπως τονίζεται από κύκλους της, οι αλλεπάλληλες διακοπές, δεν επιτρέπουν στον σύνολο να φτάσει στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, μίλησε στο greekhandball.com, αναφέροντας τα εξής:

«Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα, αλλά δυστυχώς πάντα θα παρουσιάζεται κάποιο εμπόδιο. Αυτή η εκδήλωση διακόπτει την ροή της προετοιμασίας μας και όλα πέφτουν στο "κενό". Περιμέναμε με τεράστια ανυπομονησία τον αγώνα κόντρα στη Σαλαμίνα, για να "γεμίσει" το γήπεδό μας αλλά και για να προσφέρουμε χαρά και θέαμα στον κόσμο που θα έδινε το παρών. Παράλληλα είχαμε ετοιμάσει και ορισμένες εκπλήξεις για τους φιλάθλους μας, αλλά δυστυχώς βγαίνουμε εκτός προγραμματισμού. Οι σύλλογοι από την επαρχία, περιμένουν τέτοιου είδους παιχνίδια ».

Ο έφορος του τμήματος Αλέκος Μεντζελόπουλος τόνισε : "Δεν μας κάνουν καλό αγωνιστικά αυτές οι διακοπές του πρωταθλήματος καθώς και η αποχή από τις προπονήσεις. Αρχικά είχε δοθεί εντολή να κλειστεί το γυμναστήριο από την Πέμπτη για τις προετοιμασίες των εκδηλώσεων. Οι αθλητές μας είναι ερασιτέχνες και πραγματοποιούν ακόμη και προπονήσεις τα σαββατοκύριακα. Οι συνεχείς όμως προγραμματισμένες αποχές από προπονήσεις και αγώνες (ακόμη και στα τμήματα υποδομών από τα πρωταθλήματα τους) μας αποσυντονίζουν και η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων δεν μας κάνουν καλό αγωνίστηκα από οποιαδήποτε πλευρά και αν το κοιτάξουμε".

Τέλος, αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

No comments