Τα ξένα Μέσα για τον θρίαμβο της Ισπανίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα ξένα Μέσα για τον θρίαμβο της Ισπανίας


H Iσπανία παρέμεινε στην κορυφή της Ευρώπης, μετά τη χθεσινή (26/1) της νίκη επί της Κροατίας με 22-20, σφραγίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης σχολίασαν με διθυραμβικό τρόπο την μεγάλη επιτυχία, ενώ εκτενής αναφορά γίνεται  από τις ισπανικές ιστοσελίδες οι οποίες τονίζουν την απευθείας πρόκριση της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


EL PAIS: "Άνοιξε ο δρόμος για το Τόκιο"ABC: Η Ισπανία βασιλεύει στην Ευρώπη και παίρνει το απευθείας εισιτήριο για το Τόκιο"Αs: "H Iσπανία επικυρώνει τον τίτλο και θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο"EL MUNDO: " Αιώνια Ισπανία: Δεύτερο διαδοχικό Ευρωπαϊκό με το γκολ του Ντουσεμπάεφ"


Mundo Deportivo: 22-20: "Ευρωπαϊκό χρυσό και ολυμπιακό εισιτήριο για την Ισπανία!"


Asobal.es: "Οι Ισπανοί κατακτούν ξανά την Ευρώπη και παίρνουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς"handball-planet.com: "Ισπανία ξανά! Οι παίκτες του Ριμπέρα στην κορυφή της Ευρώπης!"


handball-world: "Η Ισπανία υπερασπίζεται τον τίτλο της"handnews.fr: "Η Ισπανία κερδίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα"


Ισπανική Ομοσπονδία Χάντμπολ: "Οι Ισπανοί ξαναγράφουν ιστορία με τη βούλησή τους"Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ: " Ο Πέρεζ ντε Βάργκαζ βλέπει την Ισπανία να υπερασπίζεται τον τίτλο της"No comments