Πανέτοιμη η Εθνική μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τους Φινλανδούς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανέτοιμη η Εθνική μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τους Φινλανδούς


Πανέτοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα που θα δώσει την Κυριακή με την Φινλανδία ( στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδος ) στην πόλη Ριϊχιμάκι, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Ελσίνκι.
Οι διεθνείς μας προπονήθηκαν στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι, ολοκληρώνοντας άρτια την προετοιμασία τoυς.
Στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, οι αθλητές της Εθνικής μας Χρήστος Μυλωνάς και Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσαν :
Χρήστος Μυλωνάς :
«Στην Κοζάνη πίστευα ότι θα ήταν δύσκολο ματς, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε σωστές επιλογές και μείναμε σωστοί στο πλάνο μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Τώρα το αυριανό ματς είναι τελείως διαφορετικό, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα εξελιχθεί όπως το πρώτο. Θα έχουμε δύσκολο έργο, σίγουρα η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι 14 γκολ. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε την συγκέντρωση και τον ρυθμό μας θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης :
«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στην έδρα μας με 14 γκολ διαφορά. Παίξαμε πολύ καλά με μυαλό και συγκέντρωση. Ωστόσο πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι της Κοζάνης γιατί η Φινλανδία είναι διαφορετική στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τους δύο πόντους».

Η 16άδα της Εθνικής μας :
Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τσίλης, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).

No comments