Πέρρος και Τριβιζάς ζούν ( συγκινημένοι ) στιγμές του 1982 και μιλούν στο greekhandball.com για το ΄΄παιδί ΄΄ τους... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρρος και Τριβιζάς ζούν ( συγκινημένοι ) στιγμές του 1982 και μιλούν στο greekhandball.com για το ΄΄παιδί ΄΄ τους...



Για τον 59χρονο Νίκο Πέρρο και τον 52χρονο Γιάννη Τριβιζά, οι στιγμές το Σαββατόβραδο, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Κερκυραϊκού, στην  Β΄ Εθνική κατηγορία με την Αγριά Βόλου, 3 χρόνια μετά από την ίδρυση του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου των Επτανήσων, θα είναι ιδιαίτερες και όχι μόνον ιστορικές...
Το greekhandball.com  μίλησε και με τους δύο και κατέγραψε τα συναισθήματα τους, στην αντίστροφη μέτρηση πριν από τα ΄΄ αποκαλυπτήρια ΄΄ της ( νέας ) προσπάθειας τους, η οποία ξυπνά μνήμες από την ΄΄ γέννηση΄΄ του Φαίακα, το μακρινό αλλά πάντα αγαπημένο  1982. 



Για τον Νίκο Πέρρο, πάντα, τα πολλά λόγια ήταν φτώχεια, ωστόσο, ειδικά τώρα μοιάζει και εκείνος να νιώθει το χτυποκάρδι του ΄΄ αιώνιου έφηβου΄΄ που ζεί για να δημιουργεί για το χάντμπολ και την κοινωνία : ΄΄ Είναι ιστορική η στιγμή για τον Κερκυραϊκό που δημιουργήθηκε το 1893, με στίβο και κρίκετ τότε. Αφού ακουμπά το χάντμπολ στην αγκαλιά ενός τέτοιου σωματείου, έχουμε την υποχρέωση να γίνονται πολύ σοβαρές κινήσεις. Η απόσταση και ο νησιωτικός χαρακτήρας του τόπου μας, πάντα δημιουργεί προβλήματα στα παιχνίδια για τα παιδιά της Κέρκυρας σε όλα τα αθλήματα και χρειάσθηκε να κάνουμε υπερβάσεις με τους Παίδες και τους Εφήβους που μας ακολουθούν. Αισθάνομαι συγκίνηση αλλά και μία δικαίωση, για αυτή την συνεισφορά στην κοινωνία, με την δημιουργία ενός ακόμα πυρήνα όπου συσπειρώνονται νέοι άνθρωποι στους οποίους δίνουμε διέξοδο. Λειτουργούμε το τμήμα σαν σχολείο, με καλές επιδόσεις στην αλληλεγγύη με τον κοινωνικό περίγυρο και τις ανάλογες αθλητικές επιδόσεις να είναι βέβαιο ότι θα έλθουν΄΄.
Το τετρασέλιδο πρόγραμμα που θα διανεμηθεί στους φιλάθλους στον αγώνα Κερκυραϊκού-Αγριάς Βόλου, αποτελεί  όντως μία εξαιρετική προσπάθεια που σας αποκαλύπτει το greekhandball.com :




Ο Γιάννης Τριβιζάς και ο Νίκος Πέρρος συνυπάρχουν στο χάντμπολ για 28 χρόνια.
Ηταν μαζί από την ίδρυση του Φαίακα, αρχικά ως συμπαίκτες και στη συνέχεια ως παίκτης ο Τριβιζάς και ως προπονητής ο Πέρρος.
Τώρα, στον Κερκυραϊκό είναι προπονητής ο Τριβιζάς και συντονιστής ο Πέρρος.
Ουσιαστικά και οι δύο είναι ΄΄ άρρωστοι΄΄ από το ίδιο ΄΄ μικρόβιο΄΄, αυτό του χάντμπολ...
΄΄ Επιδίωξη  μας είναι να παίζουν καλά τα παιδιά και μετά από 3 χρόνια θα μπεί ο αγωνιστικός στόχος, καθώς, τώρα δεν θέλουμε να πιέσουμε τα παιδιά, αλλά, προτεραιότητα μας είναι να απολαύσουν το παιχνίδι και να πάρουν εμπειρίες ΄΄ μας λέει ο Γιάννης Τριβιζάς.
Ο Κερκυραϊκός έχει, τώρα, 130 παιδιά στο χάντμπολ.
Στον αγώνα με την Αγριά αναμένονται στο γήπεδο 250 έως 300 θεατές, ΄΄ ώστε να ζήσουν την ιστορία μαζί μας, με πρωτεργάτη της προσπάθειας τον Νίκο Πέρρο΄΄, όπως ιπποτικά παραδέχεται ο Τριβιζάς που αναγνωρίζει ότι ΄΄ είναι συγκινημένος, καθώς, ότι τώρα συμβαίνει του θυμίζει εποχές του 1982 και του φέρνει αναμνήσεις στο μυαλό, στο καινούριο ταξίδι που ξεκινά, με προοπτική να αράξει σε μία κατηγορία παραπάνω το πλοίο του Κερκυραϊκού΄΄.
Για το πλαίσιο συνεργασίας με τον συμπολίτη Φαίακα, ο Γιάννης Τριβιζάς υποστηρίζει : ΄΄ Ευχόμαστε να είναι ο Φαίακας στην μεγάλη κατηγορία και να διακρίνεται εκεί και βεβαίως όποιο παιδί  ξεχωρίσει από τον Κερκυραϊκό, θέλουμε να πηγαίνει στην άλλη ομάδα του νησιού μας, με την οποία επιθυμούμε αγαστή συνεργασία ΄΄. 

No comments