Pregame: Αερωπός Έδεσσας- ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας- ΑΣΕ Δούκα



Για την δέκατη αγωνιστική της Handball Premier ο Αερωπός Έδεσσας υποδέχεται τον Δούκα. Ο Αερωπός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ήττες. Η συμμετοχή των Θεοδορόπουλου και Μαυροδουλάκη θα κριθεί την τελευταια στιγμή. Για την επερχόμενη αναμέτρηση μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο παίκτης της ομάδας, Πέτρος Κυριακού.Όσα ανέφερε:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για το οποίο δουλέψαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να το κερδίσουμε. Πιστεύω ότι η αναμέτρηση θα κριθεί στο ποιος θα ειναι περισσότερο συγκεντρωμένος για εξήντα λεπτά."

O Δούκας διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Η αποστολή του στη Έδεσσα είναι δύσκολη, αλλά ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Κώστα Μπόυνα. Ο Νίκος Κρητικός δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (14/12) παιχνίδι, επειδή το δελτίο του κρατήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.Τα "Εκπαιδευτήρια", μετά από εννιά αγωνιστικές βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με εφτά βαθμούς. Ο παίκτης της ομάδας, Δημήτρης Μελετάκος δήλωσε στο greekhandball.com:

"Έχουμε ένα δυσκολο παιχνίδι μέσα σε μια δυνατή έδρα.Δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Η ομάδα μας δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έχουμε αρκετες απουσίες όμως θεωρώ πως ο αγώνας θα είναι ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας και να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά."

No comments