Ο Στ. Παπαδόπουλος ή ο Καραγκιοζόπουλος θα αναλάβουν, πιθανότατα, χρέη προπονητή κόντρα στον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Στ. Παπαδόπουλος ή ο Καραγκιοζόπουλος θα αναλάβουν, πιθανότατα, χρέη προπονητή κόντρα στον Διομήδη



Ακέφαλος είναι, προς το παρόν, προπονητικά ο Φίλιππος Βέροιας. Ο Κύρος Σαράφης παραιτήθηκε χθες (12/12) από την τεχνική ηγεσία και ο Κώστας Τούτσης, που είναι προπονητής της ΧΑΝΘ, συμφώνησε να προπονεί τους αθλητές κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα. Φυσικά, ο ίδιος δεν μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα σε παιχνίδια, ενώ η διοίκηση δεν έχει προσλάβει αντικαταστάτη του Σαράφη.
Έτσι, η λύση ενόψει του αυριανού (14/12, 18:00) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους θα βρεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, εσωτερικά και συγκεκριμένα από αθλητές της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν, ο Σταύρος Παπαδόπουλος ή ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος θα κατευθύνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, τους συμπαίκτες τους, αφού αυτή μοιάζει να είναι η μοναδική επιλογή.



Ο δεύτερος έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Επομένως, εάν τελικά δεν αγωνιστεί, θα είναι ενδεχομένως πιο εύκολο για εκείνον να διαχειριστεί το ματς, σε σχέση με τον Στ. Παπαδόπουλο, που θα λάβει σίγουρα μέρος στην αναμέτρηση.

No comments