Pregame: ΑΕΚ- Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ- Φίλιππος Βέροιας



Η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ (8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας Φίλιππο Βέροιας για την ένατη αγωνιστική της Handball Premier. Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η ''Ένωση" έχει στρέψει την προσοχή της στον μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, και το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για δοκιμές.
Ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Ξέρουμε ότι υπάρχουν διαφορετικοί  στόχοι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έχουμε την άλλη Δευτέρα. Δεν ξέρω κατά ποσό μπορούμε να βγάλουμε καποια συμπεράσματα με τον Φίλιππο αλλά θελουμε να έχουμε ρυθμό και να δώσουμε θέαμα σε όποιον έρθει στο γήπεδο."

Ο Φίλιππος Βέροιας, συνεζίχει να βελτιώνεται σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά από εκεί και πέρα τα γνωστά διοικητικά προβλήματα παραμένουν. Ο σύλλογος απο τη Βέροια πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική (ισοπαλία με τον Άρη Νίκαιας) και πλέον το ζητούμενο είναι μια καλή εμφάνιση, λαμβάνοντας βέβαια υπόψιν και την δυναμική του αντιπάλου. Μέχρι στιγμής είναι γνωστές οι απουσίες των  Νικολαϊδη (τραυματίας) και  Παντελίδη (επαγγελματικές υποχρεώσεις). Ο παίκτης της ομάδας, Γιάννης Μηλόπουλος ανέφερε στο greekhandball.com:

"Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι μεγαλύτερης δυναμικής, οπότε άγχος για το αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Ωστόσο, παλεύουμε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου . Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δείξουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση."

No comments