Ετοιμάζονται οι Φινλανδοί για την Kreikka - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμάζονται οι Φινλανδοί για την Kreikka



Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου θα συγκεντρωθούν οι παίκτες της Εθνικής Φινλανδίας, αντιπάλου της Ελλάδας  ( KREIKKA στα φινλανδικά...), στις 2 Ιανουαρίου, στην Κοζάνη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021.,
Στην αποστολή της ομάδας της Σκανδιναβίας είναι 16 παίκτες,  2 από τους οποίους αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού, ο Μπένζαμιν Χελλάντερ στην σουηδική Αλίνγκσας και ο Μίρο Κολγιόνεν στην νορβηγική Φλελχάμμερ.
Οι Μάκελα, Ροσλάντερ, Μάρτιν, Μαξ και Ρόμπιν Γκράνλουντ ανήκουν στην πρωτοπόρο της Φινλανδίας Ντίκεν, η οποία έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία σε 10 ματς στο πρωτάθλημα, οι Σάκκινεν, Σόμαν, Κίλστεντ στην ΒΚ-46, οι Σιργιάλα, Τάμμινεν και Ρόνμπεργκ στην Ριχιμάεν Κοκς, οι Φορς και Σούντμπεργκ στην GrlFK, ο Βουτιλάϊνεν στην SIF.
Ο Σάκκινεν είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ενώ ο μικρότερος σε ηλικία είναι ο 20χρονος Ρόμπιν Γκράνλουντ και τον ακολουθούν οι 22χρονοι Μάρτιν (επέστρεψε στην Φινλανδία από την σουηδική Λασκρόνα), Μαξ Γκράνλουντ και Βουτιλάϊνεν.
Οι Φινλανδοί έχουν ανακοινώσει ενιαία τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ για όποιον παρακολουθήσει και τα 2 ματς που έχουν στο Ριχιμάκι, με Ελλάδα και Ισραήλ.
Το Ριχιμάκι των 28.000 κατοίκων, είναι 69 χιλιόμετρα βόρεια του Ελσίνκι και είναι έδρα της κυρίαρχης τα προηγούμενα χρόνια στο χάντμπολ της Φινλανδίας, Ριχιμάεν Κοκς.

No comments